Σασμός: Μαθιός και Αστέρης σκοτώνονται - Όλα για χάρη της Αργυρώς

Τους βλέπει σε ερωτικές περιπτύξεις στο δάσος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Μαθιός και Αστέρης σκοτώνονται - Όλα για χάρη της Αργυρώς

Η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ στον Σασμό, αρχίζει να γίνεται γνωστή όλο και περισσότερο. Ηδη όλη η οικογένεια της Αργυρώς γνωρίζει, ενώ από την πλευρά του Αστέρη, τον απαγορευμένο τους έρωτα γνωρίζουν μόνο η Βασιλική και η Στέλλα. Ολα όμως αλλάζουν από ένα τυχαίο γεγονός και η καταστροφή είναι προ των πυλών!

Από το TV24

Ο Πέτρος συνεχίζει να μην μπορεί να χωνέψει τη σχέση της αδελφής του με έναν Σταματάκη, αλλά όσο και να θέλει δεν μπορεί να αλλάξει τα μυαλά της. Την ίδια στιγμή η Αργυρώ επιστρέφει από το Μόναχο στην Κρήτη και με τον πρώτο άνθρωπο που μιλάει είναι ο Αστέρης: «Μου έλειψες. Συνέχεια είχα εσένα στο μυαλό μου», του ομολογεί και ο Αστέρης συγκινημένος της λέει: «Μη με αφήσεις ξανά, θέλω να σε δω. Τώρα!».

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως έχουμε πριν παιχτούν στην τηλεόραση όλα τα νέα επεισόδια της εβδομάδας που μας έρχεται.

Ετσι η Αργυρώ συναντιέται με τον Αστέρη, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει καθώς στο ίδιο μέρος έχουν δώσει ραντεβού και ο Μαθιός με τη Βασιλική. Το κακό δεν αργεί να γίνει και ο Μαθιός βλέπει το ζευγάρι να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται. Δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του: «Πες μου ότι δεν βλέπω καλά. Αυτή δεν είναι η κόρη της Βρουλάκαινας;», ρωτάει τη Βασιλική, ενώ από την αντίδρασή της καταλαβαίνει ότι η Βασιλική γνωρίζει: «Πάμε να φύγουμε, δεν αντέχω να τους βλέπω και θα τα πούμε εμείς δύο», της λέει.

Σασμός ο Μαθιός μαθαίνει για την σχέση Αστέρη και Αργυρώς

Λίγο αργότερα ο Μαθιός πιάνει τον Αστέρη έξαλλος: «Γι’ αυτό δεν μου έλεγες με ποια τραβιέσαι; Με τους Βρουλάκηδες ρε πήγες κι έμπλεξες; Με κορόιδευες τόσο καιρό;», του φωνάζει και τα δύο αδέλφια έρχονται σε άγρια σύγκρουση. Ο Μαθιός για να μην κάνει καμία τρέλα αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι, ενώ η Καλλιόπη - που γίνεται δολοφόνος - προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει: «Ηντα έγινε, μωρέ; Γιατί αυτός έφυγε έτσι αλαφιασμένος; Θα μου πείτε κι εμένα; Δεν ντρέπεστε ολόκληροι άντρες; Σκοτώνονται έτσι τ’ αδέλφια;», λέει στον Αστέρη, που βράζει από τα νεύρα του.

Η συνάντηση του Μαθιού με Πέτρο και Αργυρό στον Σασμό

Εξαλλος ο Μαθιός, μόλις φεύγει από το σπίτι, πάει και συναντάει τον Πέτρο: «Κοίτα να μαζέψεις την αδελφή σου. Το κατάλαβες; Μακριά από τον Αστέρη, γιατί θα έχουμε άλλα», τον προειδοποιεί. Ο Πέτρος έξω φρενών βρίσκει την Αργυρώ και τσακώνονται πάλι άσχημα: «Τα βλέπεις; Σου είπα ότι δεν θα μας βγει σε καλό. Ο Μαθιός είναι τρελός, με βρήκε και με απείλησε», της λέει και η Αργυρώ προβληματισμένη φαίνεται να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση της με τον Αστέρη...

Την ίδια στιγμή ο Μαθιός επιβεβαιώνει πως η Βασιλική ήξερε για τη σχέση τού Αστέρη - που μπαίνει φυλακή - με την Αργυρώ και συγκρούεται μαζί της: «Τα ήξερες και μου τα έκρυβες; Κρίμα Βασιλική και σου είχα εμπιστοσύνη», είναι τα λόγια του, ενώ οι εντάσεις συνεχίζονται και με τον αδελφό του, κάτι που παραξενεύει την Καλλιόπη, η οποία προσπαθεί να μάθει τι συνέβη μεταξύ τους. Ωστόσο και η Βασιλική είναι έξω φρενών με τον Μαθιό, γιατί μαθαίνει για τη σχέση του άντρα της με την Ασπα και του επιτίθεται με τη σειρά της.

Λίγο αργότερα, σαν λιοντάρι στο κλουβί που δεν τον χωράει ο τόπος, ο Μαθιός πιάνει την Αργυρώ και της δίνει τελεσίγραφο: «Κοίτα να χωρίσεις με τον Αστέρη, διαφορετικά σε προειδοποιώ ότι θα γίνει μεγάλο κακό», της ξεκαθαρίζει. Οταν όμως το μαθαίνει ο Αστέρης συγκρούεται άγρια με τον αδελφό του και τα δύο αδέλφια σκοτώνονται μεταξύ τους.