Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω γίνεται δολοφόνος - Παίρνει εκδίκηση

Βάφει τα χέρια της με αίμα

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω γίνεται δολοφόνος - Παίρνει εκδίκηση
TV24 25.11.2021 13:17
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά Η Γη της Ελιάς, καθώς τα πράγματα θα μπλέξουν ακόμη περισσότερο στα επόμενα επεισόδια. Η Χάιδω θα βάψει τα χέρια της με αίμα, καθώς θέλοντας να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της κόρης της και του συζύγου της (παρόλο που την απατούσε και ένας νέος άνδρας έχει μπει στη ζωή της), θα γίνει δολοφόνος.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Παναγιώτης Μουλόπουλος στο TV O’Clock, η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Στέλια Βαφέα, τον ξάδελφο του Στάθη, για να μάθει το όνομα αυτού που έδωσε εντολή να σκοτώσουν τη μονάκριβη κόρη της. Ο Βαφέας δέχεται να της πει το όνομα, αλλά ζητά ως αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Η Χάιδω απαντά θετικά και προσπαθεί να βρει τα χρήματα.

Για αυτό το λόγο η Χάιδω γίνεται δολοφόνος στην Γη της Ελιάς

Η γυναίκα ζητά από τον Νικόλα να της βρει μια καραμπίνα. Λίγες ώρες αργότερα, στη Γη της ελιάς, ο Νικόλας την επισκέπτεται κρυφά και της παραδίδει την καραμπίνα για να την κρύψει. Η Χάιδω του ζητά οτιδήποτε γίνει να προσέχει τον Φίλιππο, που ξέρει ότι τον νοιάζεται.

Η Γη της Ελιάς Χάιδω δολοφόνος

Την επόμενη μέρα η Χάιδω επισκέπτεται ξανά τον Βαφέα στη φυλακή προκειμένου να του πει ότι συγκέντρωσε τα χρήματα που της ζήτησε. Εκείνος αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμο του ανθρώπου που έδωσε την εντολή να εκτελεστούν ο Πέτρος και η Στέλλα. Όταν τον ρωτάει τι έφτιαξε η κόρη τους, εκείνος της εξηγεί ότι ήταν σαν αντίποινα.

Η Χάιδω, έχοντας στο αυτοκίνητό της την καραμπίνα, ψάχνει να βρει πού συχνάζει ο άνθρωπος που ευθύνεται για το διπλό φονικό στην οικογένειά της και με την πρώτη ευκαιρία να τον σκοτώσει. Κάτι που δεν αργεί να συμβεί, με την Χάιδω να γίνεται δολοφόνος και να παίρνει η ίδια εκδίκηση στη Γη της ελιάς για τον θάνατο της κόρης της.

Όσα θα δούμε σήμερα (25/11)

Επεισόδιο 85 (Πέμπτη 25 Νοεμβρίου)

Η Ιουλία απαιτεί από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Αθηνάς και να μεταβιβάσουν ένα μερίδιο από το ποσοστό της επιχείρησης στη Μυρτάλη.

Η προσπάθειά της, όμως, είναι μάταιη, καθώς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν κάτι από τα κεκτημένα τους. Η αντίδραση του Ισίδωρου και του Μάνου βάζει τον Ιάκωβο σε υποψίες και τον οδηγεί να ψάξει εκ νέου το θέμα της διαθήκης του Ιπποκράτη.

Η κατάσταση της υγείας της Μυρτάλης βελτιώνεται κι επιτέλους γυρίζει στο σπίτι της. Οι συγκρούσεις ανάμεσα στον Στάθη και την Αρετή συνεχίζονται, με την Αρετή να ξεπερνά κάθε όριο προκειμένου να τον τιμωρήσει για την απιστία του. Ο Στάθης νιώθει τρομερή πίεση και, σε μια στιγμή απελπισίας, τηλεφωνεί στην Ιουλία και ζητά να την δει.

Ο Κωνσταντίνος συλλέγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους απαγωγείς και τις μοιράζεται με τον αστυνόμο Κουράκο, μέσω του Δημήτρη. Ο Ισίδωρος, νιώθοντας ηθικά υποχρεωμένος απέναντι στην Αντιγόνη, αποφασίζει να κάνει τεστ DNA για να της επιβεβαιώσει τις υποψίες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φτάνει στα όρια της αυτοκτονίας - Ο άνδρας που την καταστρέφει

Share