Τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες - Ο γάμος του Μελέτη και της Κορίνας θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή

Οι 29-2/12 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες - Ο γάμος του Μελέτη και της Κορίνας θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας (29-2/12) των Άγριων Μελισσών, ενώ μάλιστα κυκλοφόρησε πως βασικός πρωταγωνιστής κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!

Οι 29-2/12 εξελίξεις των Άγριων Μελισσών

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 37

Η Ελένη ενημερώνει τον Λάμπρο για όσα έχουν μάθει. Ο Λάμπρος, πιεσμένος, θέλει ν’ αντιδράσει ο Σαράφης, όμως, τον συμβουλεύει να μην μιλήσει. Ο Σέργιος, έχοντας καταλάβει πως τα τρία κορίτσια προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο, επιμένει να προσφέρει κι εκείνος τη βοήθειά του. Ο Τόλλιας αναγκάζεται να ζητήσει απ’ τον Ακύλα να σταματήσει τα έργα στο Διαφάνι, ενώ η Μυρσίνη κανονίζει μια συνάντηση με την Αντιγόνη. Η Ρένα δεν είναι τόσο σίγουρη για τα αισθήματα του Νικηφόρου, αφού βλέπει πως ακόμα ενδιαφέρεται για την Ασημίνα. Μια απρόσμενη επίσκεψη στο χωριό θα φέρει τα πάνω κάτω!

Τρίτη 30 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 38

Ο Λάμπρος δέχεται την επίσκεψη του Ντούνια στη φυλακή, ο οποίος τον απειλεί ανοιχτά. Η Μάρω, η μητέρα του Ζάχου, επανασυνδέεται με όλους τους παλιούς φίλους στο χωριό και υπόσχεται στην Ελένη πως θα τη βοηθήσει με τον Λάμπρο. Η Ζωή τσακώνεται με την Αιμιλία και τη διώχνει απ’ το σπίτι. Ο Ακύλας επεμβαίνει. Πώς θα αντιδράσει η Ζωή; Η Μυρσίνη αρνείται να επιστρέψει την περιουσία στον Δούκα που γίνεται έξω φρενών. Ο Κωνσταντής ανακοινώνει στα αδέρφια του ότι με τη Δρόσω τα ξαναβρήκαν και ο Νικηφόρος αποφασίζει να μιλήσει με τη Ρένα. Η Σοφούλα, έξαλλη με τον αδερφό της, τον Θανασάκη, ενημερώνει τους γονείς της, ενώ εκείνος ζητάει απ’ τον Μελέτη μια χάρη.

Οι 29-2/12 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες

Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου

Επεισόδιο 39

Ο Ακύλας μαθαίνει το μυστικό της Ζωής και προσπαθεί να βρει ποιος από τους Σεβαστούς είναι το τρίτο πρόσωπο. Η Μάρω επισκέπτεται, με τον Ζάχο, τον Λάμπρο στη φυλακή. Προσπαθεί, μάταια, να συνεφέρει τον γιο της, αλλά η Ελένη τον δικαιολογεί, αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Ο Δούκας ζητάει απ’ την Αντιγόνη να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μυρσίνης για τη σχέση τους. Ο Τόλλιας ενημερώνει το χωριό για τη χρεωκοπία και ζητά απ’ τον Ακύλα να βρουν μια λύση. Ο Σέργιος, πάνω στον θυμό του, αποκαλύπτει στον Νικηφόρο πως βοήθησε τον Λάμπρο στη φυλακή.

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου

Επεισόδιο 40

Η σύγκρουση του Νικηφόρου και της Ασημίνας, μετά την αποκάλυψη του Σέργιου για την επίσκεψή του στη φυλακή, θα είναι σφοδρή και το ζευγάρι θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπο. Ο Ζάχος συγκλονίζεται με τις αποκαλύψεις της Ελένης. Θα αποφασίσει να τη βοηθήσει αυτή τη φορά; Ο Ακύλας συνεχίζει να ψάχνει τον εραστή της Ζωής, ενώ κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση στον Μελέτη. Το μνήμα της Ανέτ και του Μιλτιάδη θα γίνει χώρος αυτοκριτικής κι αυτογνωσίας για δυο άντρες που πρέπει ν’ αναμετρηθούν με τα λάθη τους. Οι διώκτες του Λάμπρου καταστρώνουν ακόμα ένα σχέδιο εναντίον του. Ο γάμος του Μελέτη και της Κορίνας θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή…

Η Μυρσίνη κλέβει την περιουσία του Δούκα

Το σκληρό της πρόσωπο, αυτή τη φορά απέναντι στον άντρα της, θα δείξει η Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες, η οποία αρνείται να δώσει πίσω στον Δούκα την περιουσία που της είχε γράψει! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Σίγουρη πλέον πως ο Δούκας την απατάει, η Μυρσίνη κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και οργανώνει τα επόμενα σχέδιά της προκειμένου να κερδίσει πίσω τον άντρα της. Από την άλλη, εκείνος αρχίζει να νιώθει έντονα συναισθήματα για την Αντιγόνη, η οποία συνεχίζει να τον πολιορκεί και μαζί προσπαθούν να βρουν λύση για να μπορέσουν να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους. Πότε ωστόσο, θα σταματήσει η σειρά;

Το διαζύγιο θα ήταν μια καλή λύση, αλλά ο Δούκας ξέρει πως η Μυρσίνη δεν είναι εύκολος αντίπαλος! Παράλληλα, εκείνη κανονίζει μια συνάντηση με την Αντιγόνη, στην οποία για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκοπό να αφήσει τον άντρα της να της τον πάρει κάποια άλλη. Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Δούκα και εκείνος της ζητάει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μυρσίνης.

Στο μεταξύ ο Δούκας ζητάει από τη γυναίκα του να του επιστρέψει την περιουσία που της είχε γράψει όταν είχε φύγει εξόριστος για να αποφύγει τη σύλληψη στη β΄ σεζόν, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά. Ξέρει πως με το να του τη δώσει πίσω, θα έρθει και το τέλος του γάμου της. Ο Σεβαστός γίνεται έξω φρενών και εκείνη του ξεκαθαρίζει πως μόνο πάνω από το πτώμα της θα μπορέσει να πάρει πίσω όσα του ανήκουν! Η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να μείνει κυρία Σεβαστού μέχρι το τέλος και με κάθε κόστος!

Άγριες Μέλισσες Δούκας Σεβασμός νέα σχέση

Κι ενώ ο Νικηφόρος προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του και βγαίνει ραντεβού με τη Ρένα, η θύμηση της Ασημίνας και η αγάπη που ακόμα της έχει, δεν τον αφήνει να χαρεί τον νέο έρωτα που μπαίνει στη ζωή του. Ομως και η νεαρή κοπέλα από την πλευρά της καταλαβαίνει πως ο Νικηφόρος είναι ακόμα «κολλημένος» στην πρώην γυναίκα του και έτσι του ζητάει να σταματήσουν να βλέπονται. Ομως ο Νικηφόρος θέλει να μιλήσει μαζί της και να της ξεκαθαρίσει τη θέση του. Από την άλλη, ο Κωνσταντής - που θα κινδυνεύσει από τα χέρια του Ακύλα - ανακοινώνει στα αδέλφια του ότι με τη Δρόσω τα ξαναβρήκαν και επίσημα πια είναι ξανά ζευγάρι!

Η Μάρω, η μητέρα του Ζάχου, επιστρέφει στο Διαφάνι και επανασυνδέεται με όλους τους παλιούς φίλους στο χωριό και υπόσχεται στην Ελένη πως θα τη βοηθήσει στο θέμα με τον Λάμπρο. Ετσι πείθει τον γιο της να πάνε μαζί να τον επισκεφθούν στη φυλακή και προσπαθεί μάταια να συνεφέρει τον γιο της, αλλά η Ελένη τον δικαιολογεί αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Ο Ζάχος συγκλονίζεται με όσα μαθαίνει για τον λόγο που ο Λάμπρος εκδιώκεται και αποφασίζει να τη βοηθήσει! Οι διώκτες του Λάμπρου καταστρώνουν ακόμα ένα σχέδιο εναντίον του, ενώ ο Ντούνιας τον απειλεί ανοιχτά!