J2US: "Έχω χ@στεί πάνω μου! Και φυλακή που πήγα δεν ήταν τίποτα" - Άφωνοι όλοι με την ατάκα της Super Κικής

"Ήταν το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής μου"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US:

Η Εβελίνα Νικόλιζα δεν είχε στο αποψινό (27/11) live του J2US για ταίρι της τον Νίκο Μπάρκουλη -ο οποίος διαγωνίστηκε με τον Νικηφόρο- αλλά την Super Κική.

Οι δύο γυναίκες τραγούδησαν το κομμάτι της Lady Gaga το «Bad Romance» και η ερμηνεία και των δύο ήταν εξαιρετικά καλή, με τους κριτές να τις απωθεώνουν.

Μάλιστα, πάνω στην κουβέντα, η Κική είπε μια ατάκα που τους άφησε όλους "κόκκαλο":«Μόνο μην το μυρίσεις το φόρεμα μου! Νίλα μυρίζει! Έχω χ@στεί πάνω μου… Συγνώμη δεν γίνεται… Τρέμουν τα γόνατα μου, δεν ξέρω γρι εγγλέζικα να το ξέρετε. Γρι, γρι, Χριστό! Ήταν το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής μου. Και φυλακή που πήγα δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό το ρίσκο» ενώ συνέχεια επαναλάμβανε «Χέστ@κ@ επάνω μου, τι να κάνω;»

Η ατάκα της Super Κική στο J2US

Ασύλληπτο σκηνικό με την Ελένη Δήμου - Αρνήθηκε να απαντήσει για την συνεργασία της με την Δεβετζή

Με διαφορετικά ταίρια τραγουδούν στο αποψινό (27/11) live του J2US οι παίκτες, οι οποίοι μάλιστα απλά συμμετέχουν και δεν διαγωνίζονται, όπως αποκάλυψε στην έναρξη του μουσικού σόου ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Ελένη Δήμου, λοιπόν, που κανονικά διαγωνίζεται με τον Μαρίνο Κόνσολο, εμφανίστηκε με την Πηγή Δεβετζή, σημειώνοντας μάλιστα την καλύτερη εμφάνισή τους.

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε για τη συνεργασία αυτή με τα καλύτερα λόγια, ωστόσο η Ελένη Δήμου όταν ρωτήθηκε από την Κατερίνα Στικούδη για τη συνεργασία της με την Πηγή Δεβετζή αρνήθηκε να απαντήσει.

«Δε θέλω να μιλήσω. Δε θέλω» είπε Ελένη Δήμου.