J2US: "Δεν νομίζω να πιστεύεις πως έχεις καλή φωνή;" - Η Μπακοδήμου "πετσόκοψε" τον Τζέιμς

Αδιανόητη ατάκα στον αέρα του σόου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US:

Με τον Στέλιο Διονύσιου διαγωνίστηκε στο αποψινό (27/11) live του J2US o Τζέιμς Καφετζής, μετά την αλλαγή των ζευγαριών στο προηγούμενο live.

Σύμφωνα με τους κριτές, η εμφάνιση του πρώην παίκτη του Survivor ήταν σχετικά καλή, σε σχέση με τις άλλες φορές και μάλιστα τόνισαν πως έβγαλε αρκετή αυτοπεποίθηση.

«Θέλω να πω δώσω συγχαρητήρια στη μαμά και τον μπαμπά σου γιατί σε μεγάλωσαν με έναν τρόπο να έχεις τόση αυτοπεποίθηση. Εγώ δεν έχω φωνή αν με έβαζαν να πω κάτι… Εσύ το ξέρεις ότι δεν έχεις φωνή δεν νομίζω να πιστεύεις πως έχεις αλλά το υποστηρίζεις και το έχεις. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχει αυτοπεποίθηση κάποιος» είπε μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου.

Η εμφάνιση Καφετζή - Διονυσίου στο J2US

"Έχω χ@στεί πάνω μου! Και φυλακή που πήγα δεν ήταν τίποτα" - Άφωνοι όλοι με την ατάκα της Super Κικής

Η Εβελίνα Νικόλιζα δεν είχε στο αποψινό (27/11) live του J2US για ταίρι της τον Νίκο Μπάρκουλη -ο οποίος διαγωνίστηκε με τον Νικηφόρο- αλλά την Super Κική.

Οι δύο γυναίκες τραγούδησαν το κομμάτι της Lady Gaga το «Bad Romance» και η ερμηνεία και των δύο ήταν εξαιρετικά καλή, με τους κριτές να τις απωθεώνουν.

Μάλιστα, πάνω στην κουβέντα, η Κική είπε μια ατάκα που τους άφησε όλους "κόκκαλο":«Μόνο μην το μυρίσεις το φόρεμα μου! Νίλα μυρίζει! Έχω χ@στεί πάνω μου… Συγνώμη δεν γίνεται… Τρέμουν τα γόνατα μου, δεν ξέρω γρι εγγλέζικα να το ξέρετε. Γρι, γρι, Χριστό! Ήταν το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής μου. Και φυλακή που πήγα δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό το ρίσκο» ενώ συνέχεια επαναλάμβανε «Χέστ@κ@ επάνω μου, τι να κάνω;»