J2US Highlights (27/11): Η συγκίνηση της Βανδή και τα σχόλια για τη Μαρίνα Πατούλη

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US Highlights (27/11): Η συγκίνηση της Βανδή και τα σχόλια για τη Μαρίνα Πατούλη

Ακόμα ένα live του J2US ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (27/11) και εμείς όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες στιγμές του. Από τη συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή για την κόρη της, στην εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη που έφερε αντιδράσεις.

Τι είδαμε χθες (27/11) στο J2US

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη για το μωρό της - "Ο Βύρωνας μου έκανε ένα εξαιρετικό δώρο"

Μια αποκάλυψη για το μωράκι της έκανε στο χθεσινό (27/11) live του J2US η Κατερίνα Στικούδη στον Νίκο Κοκλώνη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια τόνισε πως ο μικρούλης έγινε σαράντα ημερών.

«Έχω να σου πω Νίκο, ότι σήμερα σαραντίσαμε και ο Βύρωνας μου έκανε ένα εξαιρετικό δώρο. Κοιμήθηκα τέσσερις ώρες συνεχόμενες, ξέρεις τι σημαίνει Νίκο αυτό;» είπε η Κατερίνα Στικούδη στον παρουσιαστή, ο οποίος λίγο αργότερα αποκάλυψε και πότε ερωτεύτηκε για πρώτη φορά!

Ασύλληπτο σκηνικό με την Ελένη Δήμου - Αρνήθηκε να απαντήσει για την συνεργασία της με την Δεβετζή

Με διαφορετικά ταίρια τραγουδούν στο χθεσινό (27/11) live του J2US οι παίκτες, οι οποίοι μάλιστα απλά συμμετέχουν και δεν διαγωνίζονται, όπως αποκάλυψε στην έναρξη του μουσικού σόου ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Ελένη Δήμου, λοιπόν, που κανονικά διαγωνίζεται με τον Μαρίνο Κόνσολο, εμφανίστηκε με την Πηγή Δεβετζή, σημειώνοντας μάλιστα την καλύτερη εμφάνισή τους.

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε για τη συνεργασία αυτή με τα καλύτερα λόγια, ωστόσο η Ελένη Δήμου όταν ρωτήθηκε από την Κατερίνα Στικούδη για τη συνεργασία της με την Πηγή Δεβετζή αρνήθηκε να απαντήσει.

«Δε θέλω να μιλήσω. Δε θέλω» είπε Ελένη Δήμου.

Επικός διάλογος μεταξύ Κοκλώνη και Μπάρκουλη - "Πότε πρόλαβες και είσαι καψούρης;"

Μετά την αλλαγή ζευγαριών στο J2US, ο Νίκος Μπάρκουλης αποχωρίστηκε για λίγο την Εβελίνα Νικόλιζα και για ταίρι του αυτή την φορά είχε τον Νικηφόρο, με τον οποίο τραγούδησε το Gucci φόρεμα.

Μάλιστα, σημείωσαν μια φοβερή εμφάνιση με τους κριτές να τους απωθεώνουν για την επιλογή του τραγουδιού.

«Υπέροχος, σε κάποια σημεία από την άνεσή σου φαινόταν ότι ήταν μέσα ακριβώς. Καλωσήρθες πίσω αγόρι μου» του είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα, πάνω στην κουβέντη με τον Νίκο Κοκλώνη, ο παρουσιαστής σχολίασε στον Νίκο Μπάρκουλη: «Πότε πρόλαβες και είσαι καψούρης;».

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε και πότε καψουρεύτηκε για πρώτη φορά: «Στα 15». «Ήμουν ερωτύλος από μικρός».

"Έχω χ@στεί πάνω μου! Και φυλακή που πήγα δεν ήταν τίποτα" - Άφωνοι όλοι με την ατάκα της Super Κικής

Η Εβελίνα Νικόλιζα δεν είχε στο χθεσινό (27/11) live του J2US για ταίρι της τον Νίκο Μπάρκουλη -ο οποίος διαγωνίστηκε με τον Νικηφόρο- αλλά την Super Κική.

Οι δύο γυναίκες τραγούδησαν το κομμάτι της Lady Gaga το «Bad Romance» και η ερμηνεία και των δύο ήταν εξαιρετικά καλή, με τους κριτές να τις απωθεώνουν.

Μάλιστα, πάνω στην κουβέντα, η Κική είπε μια ατάκα που τους άφησε όλους "κόκκαλο":«Μόνο μην το μυρίσεις το φόρεμα μου! Νίλα μυρίζει! Έχω χ@στεί πάνω μου… Συγνώμη δεν γίνεται… Τρέμουν τα γόνατα μου, δεν ξέρω γρι εγγλέζικα να το ξέρετε. Γρι, γρι, Χριστό! Ήταν το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής μου. Και φυλακή που πήγα δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό το ρίσκο» ενώ συνέχεια επαναλάμβανε «Χέστ@κ@ επάνω μου, τι να κάνω;»

"Ήταν ένα τραγούδι που την εξέθεσε" - "Κόλαφος" η Δέσποινα Βανδή με την Μαρίνα Πατούλη

Λίγο μετά την εμφάνιση της Super Κική, στην σκηνή του J2US ανέβηκε η Μαρίνα Πατούλη με τον νέο παρτενέρ της, Θάνο Πετρέλη και ερμήνευσαν το «Χειροκρότημα» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά, καθώς η εμρηνεία της ήταν απογοητευτική, ο τόνος της αρκετά λάθος, με την κριτική επιτροπή να είναι φανερά δυσαρεστημένη.

«Δεν ήταν ο τόνος της, Θάνο. Ευτυχώς, σήμερα δεν ψηφίζει ο κόσμος. Ήταν η πιο λάθος επιλογή που έχω ακούσει μέχρι σήμερα. Αυτό το τραγούδι ήταν για εσένα. Θα έπρεπε να φροντίσεις να τη βοηθήσεις, να είναι το τραγούδι στη δική της τονική. Ήταν σαν να σολάρεις μόνος σου. Θα έπρεπε ή να αλλάξετε τόνο ή τραγούδι.

Ήταν ένα τραγούδι που την εξέθεσε. Ένιωσα ότι δεν το ήθελες, πήγαινες πάνω στη σκηνή σαν να έκλαιγες» είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

"Δεν νομίζω να πιστεύεις πως έχεις καλή φωνή;" - Η Μπακοδήμου "πετσόκοψε" τον Τζέιμς

Με τον Στέλιο Διονύσιου διαγωνίστηκε στο χθεσινό (27/11) live του J2US o Τζέιμς Καφετζής, μετά την αλλαγή των ζευγαριών στο προηγούμενο live.

Σύμφωνα με τους κριτές, η εμφάνιση του πρώην παίκτη του Survivor ήταν σχετικά καλή, σε σχέση με τις άλλες φορές και μάλιστα τόνισαν πως έβγαλε αρκετή αυτοπεποίθηση.

«Θέλω να πω δώσω συγχαρητήρια στη μαμά και τον μπαμπά σου γιατί σε μεγάλωσαν με έναν τρόπο να έχεις τόση αυτοπεποίθηση. Εγώ δεν έχω φωνή αν με έβαζαν να πω κάτι… Εσύ το ξέρεις ότι δεν έχεις φωνή δεν νομίζω να πιστεύεις πως έχεις αλλά το υποστηρίζεις και το έχεις. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχει αυτοπεποίθηση κάποιος» είπε μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου.

"Λύγισε" η Δέσποινα Βανδή στον αέρα του ALPHA - "Φεύγει η κόρη μου"

Με αφορμή το ντουέτο της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τη Μάρα Μεϊμαρίδη στο χθεσινό (27/11) live του J2US, η Δέσποινα Βανδή δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της.

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες τραγούδησαν το «Φιλαράκι» με τη γνωστή συγγραφέα να επιστρατεύει την περσόνα της μάνας απέναντι στην κόρη της.

Οι κριτές δήλωσαν πως ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση, ωστόσο η Δέσποινα Βανδή έμεινε λίγο παραπάνω στην ερμηνεία των δύο γυναικών και κυρίως στον χαρακτήρα που κράτησαν την ώρα που ερμήνευαν το τραγούδι, με την ίδια να βουρκώνει.

«Με συγκινήσατε διότι ενώ το έχω τραγουδήσει και εγώ πολλές φορές ποτέ δεν πήγε στο μυαλό μου ότι θα μπορούσε μία προσέγγιση ανάμεσα σε μία μητέρα και κόρη. Ειρήνη μου θυμίζεις την κόρη μου και με συγκινήσατε γιατί είμαι στη φάση που του χρόνου η κόρη μου φεύγει» είπε συγκινημένη η Δέσποινα Βανδή, η οποία λίγο νωρίτερα "τα χωσε" στην Μαρίνα Πατούλη.