Γη της Ελιάς: Αγωνία για τη Χάιδω - Μπαίνουν στο σπίτι της και την απειλούν με όπλο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (28/11) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Αγωνία για τη Χάιδω - Μπαίνουν στο σπίτι της και την απειλούν με όπλο

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (28/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, μιας και μετά τις τελευταίες ανακαλύψεις της για τις παράνομες δραστηριότητες του άνδρα της, η Χάιδω θα δεχθεί απειλές μέσα στο σπίτι της, ενώ σε λίγο καιρό θα ανοίξει νέο κύκλο αίματος.

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 86 (Κυριακή 28 Νοεμβρίου)

Η Μαρία εμφανίζεται στη Μάνη, όπου περνά ανέμελες στιγμές. Για κακή της τύχη, όμως, πέφτει πάνω στον Λυκούργο. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν τις συστάσεις, παρουσιάζοντάς τη με ψεύτικο όνομα, ωστόσο ο Λυκούργος πιστεύει πως κάπου την έχει ξαναδεί… Ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μη μεταβιβάσει το 25% της επιχείρησης στη Μυρτάλη, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Στάθης παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί μακριά από την Ιουλία, ενώ πλησιάζει η επέμβαση της Αρετής. Ο Ιάκωβος, από την άλλη, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να φέρει πιο κοντά την Ιουλία και τον αστυνόμο Κουράκο.

Η Βασιλική νιώθει έντονη αδιαθεσία και φοβάται ότι μπορεί να χάσει το μωρό, ενώ η Αρετή αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό έχει προκύψει στη ζωή της κόρης της και της το κρύβει.Ο Ιάκωβος σκαλίζει εκ νέου το θέμα της διαθήκης, επικοινωνεί με γραφολόγο και τη δίνει ξανά για συσχετισμό. Η Χάιδω παλεύει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Λυκούργο, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δέχεται μια απροσδόκητη κι άκρως απειλητική επίθεση μέσα στο σπίτι της…

Η Χάιδω γίνεται δολοφόνος - Παίρνει εκδίκηση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά Η Γη της Ελιάς, καθώς τα πράγματα θα μπλέξουν ακόμη περισσότερο στα επόμενα επεισόδια. Η Χάιδω θα βάψει τα χέρια της με αίμα, καθώς θέλοντας να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της κόρης της και του συζύγου της (παρόλο που την απατούσε και ένας νέος άνδρας έχει μπει στη ζωή της), θα γίνει δολοφόνος.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Παναγιώτης Μουλόπουλος στο TV O’Clock, η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Στέλια Βαφέα, τον ξάδελφο του Στάθη, για να μάθει το όνομα αυτού που έδωσε εντολή να σκοτώσουν τη μονάκριβη κόρη της. Ο Βαφέας δέχεται να της πει το όνομα, αλλά ζητά ως αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Η Χάιδω απαντά θετικά και προσπαθεί να βρει τα χρήματα.

Η γυναίκα ζητά από τον Νικόλα να της βρει μια καραμπίνα. Λίγες ώρες αργότερα, στη Γη της ελιάς, ο Νικόλας την επισκέπτεται κρυφά και της παραδίδει την καραμπίνα για να την κρύψει. Η Χάιδω του ζητά οτιδήποτε γίνει να προσέχει τον Φίλιππο, που ξέρει ότι τον νοιάζεται.

Η Γη της Ελιάς Χάιδω δολοφόνος

Την επόμενη μέρα η Χάιδω επισκέπτεται ξανά τον Βαφέα στη φυλακή προκειμένου να του πει ότι συγκέντρωσε τα χρήματα που της ζήτησε. Εκείνος αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμο του ανθρώπου που έδωσε την εντολή να εκτελεστούν ο Πέτρος και η Στέλλα. Όταν τον ρωτάει τι έφτιαξε η κόρη τους, εκείνος της εξηγεί ότι ήταν σαν αντίποινα.

Η Χάιδω, έχοντας στο αυτοκίνητό της την καραμπίνα, ψάχνει να βρει πού συχνάζει ο άνθρωπος που ευθύνεται για το διπλό φονικό στην οικογένειά της και με την πρώτη ευκαιρία να τον σκοτώσει. Κάτι που δεν αργεί να συμβεί, με την Χάιδω να γίνεται δολοφόνος και να παίρνει η ίδια εκδίκηση στη Γη της ελιάς για τον θάνατο της κόρης της.