DWTS: Τα έδωσε όλα ο Νίκος Μουτσινάς - Τρελή αποθέωση από τους κριτές

«Είσαι πολυμηχάνημα τέχνης»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS: Τα έδωσε όλα ο Νίκος Μουτσινάς - Τρελή αποθέωση από τους κριτές

Guest star του αποψινού (28/11) live του DWTS ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος χόρεψε ένα show dance. Ο γνωστός παρουσιαστής μαζί με τους άντρες του σόου τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα.

Έχοντας ως φόντο ένα θεαματικό σκηνικό από πίσω του εμπνευσμένο από σκηνή τσίρκου και χορεύοντας πάσο ντόμπλε, ο Νίκος Μουτσινάς κατάφερε να εντυπωσίασει τους πάντες.

«Εισαι πολυμηχάνημα τέχνης» σχολίασε η Έλενα Λιζάρδου ενώ αποθεώθηκε και από τον Jason Ροδίτη: «Είδα κάτι που δεν το έχω δει πουθενά. Είδα Μουτσινότητα!».

Μπορεί τελικά να ίδρωσε και να λαχάνιασε περισσότερό από ποτέ, ωστόσο στάθηκε αντάξιος των περιστάσεων και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές!

Ο χορός του Μουτσινά στο DWTS

Βίκυ Καγιά για DWTS: «Μου επιτρέπουν να είμαι ο εαυτός μου, δεν με πιέζουν»

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» παραχώρησε δηλώσεις η Βίκυ Καγιά καθώς την Βλέπουμε στο νέο της επαγγελματικό βήμα, παρουσιάζοντας κάθε Κυριακή το DWTS.

Μάλιστα, λίγο πριν αρχίσει τις πρόβες της για τον χορό της με την Στεφανία και το Γιώργο Καράβα δήλωσε: «Πού με βρίσκει πάλι ο χορός εμένα πες; Χορεύω πάντα και παντού!».

«Το πρόγραμμα μου φέτος είναι τελείως διαφορετικό και έχω χρόνο για τα παιδιά μου και τον εαυτό μου. Κάνω γιόγκα, κάνω πιλάτες και μαγειρεύω. Έχω πολύ καλό μεταβολισμό και τρώω λίγο από τα πάντα και δεν παχαίνω», είπε και συνέχισε μιλώντας για το διαφορετικό κόνσεπτ που παρουσιάζει φέτος.

«Έρχεται σύντομα ο καιρός που θα χορέψω και εγώ στο DWTS. Ξεκινάμε πρόβες για τον χορό μου. Θα με προβάρει ο Τζέισον Ροδίτης. Αγαπώ πολύ το live και έχω κάνει και ειδικά μαθήματα για αυτό στην Αμερική.

Το DWTS είναι ένα οικογενειακό πρόγραμμα με θετικό πρόσχημα και νιώθω πολύ τυχερή που το κάνω. Είμαι ήρεμη, μου επιτρέπουν να είμαι ο εαυτός μου, δεν με πιέζουν».