The Voice - highlights 28/11: Το ατύχημα της Παπαρίζου και η "καυτή" εμφάνιση Ρουβά με Ασλανίδου

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - highlights 28/11: Το ατύχημα της Παπαρίζου και η

Χαμός έγινε στο χθεσινό The Voice αφού είχαμε πολλές επικές και απολαυστικές στιγμές. Πάνω στην Παπαρίζου προσγειώθηκε μια σαϊτα, ενώ ο Σάκης Ρουβάς ήταν άκρως ερωτικός με την Μελίνα Ασλανίδου.

Τα 28/11 highlights του The Voice

Άκυρο έριξε ο Αργυρός στον αδελφό πασίγνωστης τραγουδίστριας

Μια δύσκολη αναμέτρηση είχε να διαχειριστεί, ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Και αυτό καθώς στη σκηνή ανέβηκαν ο Γιώργος Βέρρος και ο Ανδρέας Δρακόπουλος.

Αμέσως μετά την εμφάνιση τους, ο τραγουδιστής έπρεπε να αποφασίσει αν θα συνεχίσει στον διαγωνισμό με τον έναν ή τον άλλον. Και η απόφαση του coach ήταν να συνεχίσει με τον Γιώργο Βέρρο ρίχνοντας αυλαία οριστική στον αδελφό της Φανής Δρακοπούλου - δείτε ποια είναι η Φανή -, για τον οποίο και κανείς από τους υπόλοιπους τρεις δεν πάτησε το κουμπί του steal.

Ρουβάς - Ασλανίδου σε τρυφερή στιγμή επί σκηνής

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησαν και έβαλαν φωτιά. Ερμήνευσαν ιδιαίτερα τραγούδια, που έχουμε αγαπήσει και συνεχίζουμε και αγαπάμε ακόμα, λόγω της διαχρονικότητάς τους.

Η τραγουδίστρια επέστρεψε στο σόου και δήλωσε ευτυχισμένη που βρίσκεται και πάλι στο The Voice, αφού της είχε λείψει πολύ αυτή η εμπειρία. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτήν την φάση ο Σάκης κάλεσε τη Μελίνα, για να τον βοηθήσει με την ομάδα του στην διαδικασία των The Battles.

Το... ατύχημα με την Παπαρίζου

Μέσα σε ένα συγκινητικό κλίμα που επικράτησε, ο Πάνος Μουζουράκης κατάφερε να χαλαρώσει το κλίμα. Σε μια συζήτηση μεταξύ του και του Κωνσταντίνου Αργυρού για τι θα επιλέξει, οι δυο τους έπαιζαν με μια σαϊτα, η οποία τελικά κατέληξε να προσγειώνεται πάνω στην Έλενα Παπαρίζου.