GNTM 4: Η Κυβέλη "κατακεραύνωσε" διαγωνιζόμενη του ριάλιτι - Τι συνέβη;

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Η Κυβέλη

Μετά από την αποχώρηση της Μαρίας Κουμαρά από το σπίτι του GNTM 4, οι top 8 αναμένεται να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Όπως είναι αναμενόμενο ο ανταγωνισμός έχει "φουντώσει" για τα καλά μιας και φτάνουμε στην τελική ευθεία.

Ωστόσο, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του διαγωνισμού τόσο για την εμφάνισή της όσο και για τον εκρηκτικό χαρακτήρα της. Αυτή τη φορά όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει στην κάμερα τα λόγια της δεν ήταν και τα καλύτερα προς τα υπόλοιπα μοντέλα.

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Κυβέλη για τα υπόλοιπα μοντέλα του GNTM 4

«Σήμερα το πρωί η Ειρήνη εντελώς τυχαία ήταν λίγο μαγκωμένη μπροστά στην κάμερα. Με ρώτησε για να μπει στο μπάνιο. Δεν ρωτά ποτέ για να μπει κι έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές. Δεν χτυπά την πόρτα, μόνο τελευταία που τής το έχω πει επανειλημμένα. Η ίδια έλεγε ότι όλα της ανήκουν εδώ μέσα κι έχει κάποια τέτοια θεματάκια.

Από χθες το βράδυ πολλά παιδιά από το σπίτι με προσέγγισαν για να δούνε αν είμαι καλά, ειδικά μετά την εγχείρηση. Πιστεύω ότι σίγουρα το όλο ενδιαφέρον για την υγεία μου, έχει προκύψει γιατί θα φοβούνται να μην βγούνε κακοί στην τηλεόραση κι ότι έδωσαν το disadvantage σε έναν άνθρωπο που δεν είναι καλά.».

Δύο τα ζευγάρια στο σπίτι - Η Κυβέλη έβγαλε στην φόρα τα ονόματά τους

Με το παιχνίδι Θάρρος ή Αλήθεια ξεκίνησε το αποψινό (23/11) επεισόδιο του GNTM 4, με τους παίκτες να βγάζουν όλα τα... άπλυτά τους στην φόρα, με πρώτη πρώτη την Κυβέλη!

Μια από τις ερωτήσεις περιελάμβανε για το αν υπάρχουν ζευγάρια στο σπίτι, με την Όλγα να απαντάει ναι, μιας και είναι μαζί με τον Στυλιανό, χωρίς βέβαια να έχουν παραδεχθεί στις κάμερες κάτι επίσημα (ωστόσο υπάρχουν φωτογραφίες τους σε κλαμπ της Αθήνας που ανταλλάσουν φιλιά).

Το έκανε όμως η Κυβέλη, η οποία, πέρα του ότι αναφέρθηκε στην σχέση των δύο παιδιών, αποκάλυψε πως υπάρχει ακόμα κι ένα ζευγάρι στο σπίτι και αυτό είναι η Ειρήνη και ο Ναπολέων!