GNTM 4: Η ερωτική εξομολόγηση της Όλγας για τον Στυλιανό - «Δεν θέλω να τον χάσω με τίποτα από την ζωή μου»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Η ερωτική εξομολόγηση της Όλγας για τον Στυλιανό - «Δεν θέλω να τον χάσω με τίποτα από την ζωή μου»

Άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 4 ξεκίνησε πριν από λίγο μέσα από την συχνότητα του Star. Μάλιστα, για άλλη μια φορά πρόκειται να δούμε αρκετές εκπλήξεις καθώς μια επιστροφή θα φέρει τα πάνω κάτω, αφού θα ξυπνήσει μνήμες τόσο στους διαγωνιζόμενος όσο και στους τηλεθεατές.

Από την άλλη, μετά από την αποχώρηση του Στυλιανού όπου παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο, η απουσία του είναι αρκετά αισθητή από την Όλγα μιας και το μοντέλο αποφάσισε να κοιμηθεί στο κρεβάτι του.

Βέβαια, η ίδια δεν δίστασε να προχωρήσει σε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Κοιμήθηκα στο κρεβάτι του Στυλιανού για να νιώθω πως κάπως υπάρχει ακόμη στο σπίτι. Είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να χάσω με τίποτα από την ζωή μου».

Η ερωτική εξομολόγηση της Όλγας στο GNTM 4

Στυλιανός Φλωρίδης: Βγήκε στον αέρα του STAR και έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Όλγα

Ο Στυλιανός Φλωρίδης αποχώρησε στο χθεσινό 29/11 επεισόδιο του GNTM 4, με την Όλγα Ντάλλα, να ξεσπάσει σε κλάματα και για πρώτη φορά να λένε ανοιχτά στην κάμερα πως είναι ζευγάρι, δίνοντας μάλιστα ένα "καυτό" φιλί on air.

Μια λοιπόν ημέρα μετά την αποχώρηση του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast @Star και μίλησε για τα συναισθήματά του για την αγαπημένη του, αποκαλύπτοντας πως για πρώτη φορά στα 29 του χρόνια ένιωσε έτσι.

«Τι να πρωτοπώ για την Όλγα; Ερωτεύτηκα τα πάντα σε εκείνη! Εξωτερική εμφάνιση, χιούμορ, εξυπνάδα. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος. Δεν αγαπώ εύκολα γενικά αλλά στα 29 μου πρώτη φορά γνωρίζω κάποιον σαν την Όλγα. Βρήκα το άλλο μου μισό και τώρα είμαι ολόκληρος.

Όποιος δει πρώτη φορά την Όλγα λέει ωχ... Όταν πρωτομπήκα στο παιχνίδι είπα ότι έχω έρθει μόνο για το modelling, δεν έχει έρωτες και τέτοια. Ποιος θα μου το έλεγε...» εξομολογήθηκε ο Στυλιανός.