GNTM 4 - highlights 30/11: To "καυτό" φιλί της Ειρήνης στον Ναπολέων μετά την αποχώρηση του

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - highlights 30/11: To

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4, αφού είδαμε να μπαίνει στο παιχνίδι ένα πρόσωπο έκπληξη. Η Κυβέλη έδωσε "πόνο", ενώ στο τέλος ένα φαβορί αποχώρησε και φιλήθηκε με την Ειρήνη.

Αναλυτικά τα 30/11 highlights του GNTM 4

Η ερωτική εξομολόγηση της Όλγας για τον Στυλιανό - «Δεν θέλω να τον χάσω με τίποτα από την ζωή μου»

Μετά από την αποχώρηση του Στυλιανού όπου παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο, η απουσία του είναι αρκετά αισθητή από την Όλγα μιας και το μοντέλο αποφάσισε να κοιμηθεί στο κρεβάτι του.

Βέβαια, η ίδια δεν δίστασε να προχωρήσει σε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Κοιμήθηκα στο κρεβάτι του Στυλιανού για να νιώθω πως κάπως υπάρχει ακόμη στο σπίτι. Είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να χάσω με τίποτα από την ζωή μου».

Έμειναν "άφωνοι" οι παίκτες με το άτομο που "εισέβαλε" στο σπίτι

Τα 8 επίδοξα μοντέλα τα οποία έχουν παραμείνει στο ριάλιτι μόδας έμειναν "άφωνα" μόλις είδαν το πρόσωπο που "εισέβαλλε" στην οικία όπου ζούνε.

Πιο συγκεκριμένα, ο fashion expert Τάσος Σοφρωνίου θέλησε να δώσει στα μοντέλα κάποιες συμβουλές σχετικά με την εικόνα, που θα πρέπει οι ίδιοι να δημιουργήσουν, μετά από το τέλος του διαγωνισμού. Μάλιστα, ο ίδιος ήρθε απευθείας από το Παρίσι, για να συμβουλέψει και να εμψυχώσει τα παιδιά σε επόμενες δοκιμασίες.

Έμειναν "κάγκελο" με το ατύχημα του Ναπολέοντα στη δοκιμασία αποχώρησης

Τα επίδοξα μοντέλα τα οποία παραμένουν στον διαγωνισμό έπρεπε να δείξουν τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Λαγνεία, οκνηρία, φθόνος, απληστία, αλαζονεία, οργή, λαιμαργία. 7 μοντέλα σε 7 διαφορετικά σετ.

Όταν ήρθε η σειρά του Ναπολέοντα να δείξει το συναίσθημα της ζήλιας τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή αφού δυσκολεύτηκε αρκετά. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του σετ, πίεσε αρκετά ένα ποτήρι και έσπασε στα χέρια του.

Ανατροπή σοκ - Βγήκε εκτός ένα από τα φαβορί του ριάλιτι

Οι ανατροπές δεν έχουν τέλος μιας και στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την αποχώρηση του Στυλιανού. Το βράδυ της Τρίτης 30/11 σειρά είχε ένα από τα πιο μεγάλα φαβορί του ριάλιτι.

Ωστόσο, η δοκιμασία αποχώρησης φάνηκε να δυσκόλεψε αρκετά τα 7 επίδοξα μοντέλα καθώς κλήθηκαν να μπούνε στο πετσί του ρόλου και να αποδώσουν τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα: Λαγνεία, οκνηρία, φθόνος, απληστία, αλαζονεία, οργή και λαιμαργία.

Ο Ναπολέων ήταν εκείνος ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των κριτών προκειμένου να μην αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας. Βέβαια, η Ειρήνη και ο Αγγαίος μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης δεν άντεξαν και σπάραξαν στο κλάμα.

Το φιλί Ειρήνης - Ναπολέων

TAGS