Elif: Πάρα πολύ δύσκολες στιγμές για την Ματσιντέ

Οι σημερινές 2/12 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Πάρα πολύ δύσκολες στιγμές για την Ματσιντέ

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η Ματσιντέ στην σειρά Elif, καθώς το πρόβλημα με την υγεία της επιδεινώνεται και ακόμη και δεν το έχει πει σε κανένας.

Οι 2/12 εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Η Χουμεϊρά νιώθει παγιδευμένη εξαιτίας των φωτογραφιών, που της έστειλε ο Ταρίκ και τις δείχνει στον Λεβέντ. Ο Λεβέντ νιώθει ενοχές επειδή οι άντρες του Ταρίκ μπήκαν στο σπίτι παρά τα μέτρα ασφαλείας, που έχουν πάρει και έτσι αναστάτωσαν ξανά τη Χουμεϊρα.

Επίσης αισθάνεται άβολα, καθώς στις φωτογραφίες φαίνεται πως υπάρχει συναισθηματικός δεσμός ανάμεσα σε εκείνον και την αφεντικίνα του. Η Κιγιμέτ βλέπει τις φωτογραφίες και φροντίζει να τις δει και ο Κερέμ.

Ο Κερέμ μιλάει αυστηρά στον Λεβέντ και εκείνος αποφασίζει να διατηρήσει από εδώ και πέρα τη σχέση του με τη Χουμεϊρά αποκλειστικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Λεμάν και η Αλέβ λαμβάνουν το γράμμα διορισμού του Σαφάκ και παθαίνουν πανικό στην προσπάθειά τους να βρουν τρόπο να τον εμποδίσουν να φύγει.

Η Αλέβ πηγαίνει να βρει τον Τουφάν και η Λεμάν τη Ζουλιντέ, για να ζητήσουν βοήθεια, αλλά και οι δύο δεν καταφέρνουν τίποτα. Ο Τουφάν βλέπει την αναχώρηση του Σαφάκ ως ευκαιρία για να έρθει πιο κοντά στη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν. Η Ματσιντέ ταλαιπωρείται από την απώλεια μνήμης της και προσπαθεί να το κρύψει από όλους.

Η απαγωγή της Μελέκ

Η Ελίφ και η Ασλί συνειδητοποιούν πως κάτι άσχημο συμβαίνει στη Μελέκ όταν δεν επιστρέφει σπίτι και την αναζητούν αλλά αντιμετωπίζουν πολλά εμπόδια στην προσπάθειά τους.

Κλειδωμένη σε μια αποθήκη, η Μελέκ έρχεται αντιμέτωπη με έναν από τους χειρότερους φόβους της, να είναι χώρια από την κόρη της. Την έχουν απαγάγει δύο άντρες, ο Ντογκάν και ο Ρεσίτ, τους οποίους έχει προσλάβει η Ράνα.

Ο Μαχίρ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Μελέκ και την Ελίφ και στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό της Μελέκ, χωρίς να φαντάζεται την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Ακίν και η Μπιρτσέ βρίσκονται κλειδωμένοι στο γραφείο του φωτοτυπικού και είναι αναγκασμένοι να περάσουν εκεί το βράδυ τους. Η κατάσταση της Ματσιντέ χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Ο Μαχίρ ανησυχεί για τη Μελέκ. Η Κιγιμέτ περιμένει σιωπηλά τη μέρα που θα πάρει την εκδίκησή της.