The Bachelor 2 - highlights 1/12: Η επική φάρσα του Παππά και η αποχώρηση που της έριξε στα πατώματα

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 1/12: Η επική φάρσα του Παππά και η αποχώρηση που της έριξε στα πατώματα

Μεγάλες ανατροπές είχαμε στο χθεσινό The Bachelor. Μετά την επική φάρσα που παρακολουθήσαμε σε γκαλερί, είχαμε μια ξαφνική αποχώρηση που της έκανε όλες να κλαίνε στα πατώματα.

Τα 1/12 highlights του The Bachelor 2

Σε έξαλλη κατάσταση η Ιζαμπέλα - Οξύνεται η κόντρα με την Αθηνά

Aπό τα πρώτα κιόλας λεπτά οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές καθώς ο πρώτος τσακωμός της βραδιάς δεν άργησε να έρθει μεταξύ Ιζαμπέλας και Αθηνάς.

Την ώρα που άρχισαν να συζητούν στο σαλόνι της βίλας οι δυο τους ήρθαν για άλλη μια φορά σε ρήξη μιας και στο προηγούμενο επεισόδιο τσακώθηκαν άσχημα. - Δείτε εδώ τον λόγο

Η κόκκινη κάρτα έφερε τα πάνω κάτω στη βίλα - Τι συνέβη;

Σειρά είχε η εντυπωσιακή έκπληξη που κρύβει ο Αλέξης Παππάς για μια κοπέλα μέσα στο σπίτι. Έτσι, την ώρα που η Αθηνά New York διάβαζε την κάρτα, θέλησε να αποκαλύψει με έναν διαφορετικό τρόπο ποια θα ήταν η τυχερή η οποία θα πήγαινε να βρει τον Bachelor μιας και το ραντεβού ήταν ατομικό.

Ο λόγος για την Μαρία η οποία μόλις άκουσε ότι είναι εκείνη δεν δίστασε να δείξει τον ενθουσιασμό της. Έτσι, η ίδια φόρεσε τα καλά της και ετοιμάστηκε προκειμένου να πάει να βρει τον Αλέξη Παππά για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί.

Η φάρσα του Αλέξη Παππά έκανε την Μαρία να "χάσει" το χρώμα της

Ο Αλέξης Παππάς αφού κάλεσε την Μαρία σε ένα ατομικό ραντεβού, είχε ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για εκείνη διότι η ίδια είχε αποκαλύψει παλιότερα πως ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη θα έπρεπε να έχει χιούμορ.

Έτσι, ο Bachelor αποφάσισε να της κάνει μια φάρσα μέσε σε γκαλερί προκειμένου να δει την αντίδρασή της. Βέβαια, τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως είχε φανταστεί αφού η ίδια μόλις συνειδητοποίηση τι είχε συμβεί δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μόλις είδε το σπασμένο έργο τέχνης αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ.

"Κατέρρευσαν" τα κορίτσια στην βίλα μετά από την έκτακτη αποχώρηση

Η ανατροπή δεν άργησε να έρθει ωστόσο καθώς μόλις τελείωσαν από το escape room, αποφάσισε να πάρει μαζί του την Έλενα για να τα πούνε καλύτερα μεταξύ τους. Ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς πήρε μια απόφαση που άφησε με το στόμα ανοιχτό τις υπόλοιπες κοπέλες στη βίλα.

Ο Bachelor ανέφερε χαρακτηριστικά στην ίδια πως πλέον δεν αισθάνεται ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους εφόσον έχει έρθει πιο κοντά μαζί της μόνο σε φιλικό επίπεδο. Έτσι, η Έλενα λίγο πριν φύγει αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα αποχαιρετισμού για τα υπόλοιπα κορίτσια.