Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor 2: Το απρόοπτο ομαδικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά

Δείτε αναλυτικά

The  Bachelor 2: Το απρόοπτο ομαδικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά
TV24 04.12.2021 00:24
Από Ίρις Βίλα

Το αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 όπου ξεκίνησε πριν από λίγο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA φαίνεται πως θα έχει άκρως καταιγιστικές εξελίξεις για άλλη μια φορά.

Όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς δεν πήρε σε κανένα από τα δυο ατομικά ραντεβού την Γιώτα και την Άννα. Αυτό άλλαξε καθώς αποφάσισε να τις πάρει σε ένα ομαδικό προκειμένου να περάσουν χρόνο όλοι μαζί μιας και ο μεγάλος τελικό πλησιάζει.

Το ομαδικό ραντεβού στο The Bachelor 2

Οριστικό: Αυτή είναι η νικήτρια του The Bachelor 2 - Κερδίζει τον Παππά και ένα χρηματικό έπαθλο

Το The Bachelor 2 φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και μέχρι στιγμής έχει γίνει πολύς λόγος για την κοπέλα που θα καταφέρει τελικά να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά και να αναδειχθεί νικήτρια του ριάλιτι.

Ενώ πέρυσι η πληροφορία ότι κερδίζει η Νικολέττα ήρθε από πολύ νωρίς, φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά μιας και έχουν ακουστεί πολλά σενάρια για τη νικήτρια.

Γνωρίζουμε σίγουρα τις κοπέλες που φτάνουν στην τελική τριάδα (δείτε εδώ ποιες είναι) και ταξιδεύουν στην Σαντορίνη προκειμένου να πάρει την απόφασή του ο Αλέξης Παππάς.

Το τοπίο φαίνεται ωστόσο πως έχει αρχίζει να ξεκαθαρίζει και πλέον μπορούμε με σιγουριά να σας πούμε ποια θα είναι η κοπέλα που θα κλέψει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Μπορεί να είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Αλέξης Παππάς θα καταλήξει με την Άννα, με την οποία μάλιστα υπήρχε και μία φωτογραφία που τους έδειχνε αγκαλιά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία αυτή ήταν από τα γυρίσματα του ριάλιτι και όχι από κάποια προσωπική στιγμή των δύο.

Η νικήτρια του The Bachelor 2 δε θα είναι άλλη από την Αθηνά New York, μία κοπέλα που από την πρώτη στιγμή κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του Αλέξη Παππά, ενώ σε κάθε ραντεβού τους, ο περιζήτητος εργένης γελάει με την ψυχή του. Ε λίγο θέλει; Ερωτεύτηκαν!

Αθηνά New York νικήτρια Bachelor

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δυσάρεστες εξελίξεις με το The Bachelor 2 - Μόλις ανακοινώθηκε

The Bachelor 2 Highlights (12/11): Η αποχώρηση άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νικήτρια

Share