The Bachelor 2 - highlights 3/12: Οι κοπέλες "ξεφτίλισαν" την Αντζελίνα με τις ατάκες τους - Ένα φαβορί αποχώρησε

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 3/12: Οι κοπέλες

Μπορεί αρχικά να είδαμε την Αντζελίνα να εισβάλλει στην βίλα και οι υπόλοιπες κοπέλες από την ζήλια τους να την ξεφτιλίσουν με τις ατάκες τους, ωστόσο η ίδια δεν φάνηκε να συγκινείτε, αφού τα ίδια είχε περάσει και στον πρώτο κύκλο του The Bachelor. Από την άλλη λίγο πριν το τέλος, είδαμε μια παίκτρια που ήταν φαβορί να αποχωρέι.

Αναλυτικά τα 3/12 highlights του The Bachelor 2

Το απρόοπτο ομαδικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά

Όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς δεν πήρε σε κανένα από τα δυο ατομικά ραντεβού την Γιώτα και την Άννα. Αυτό άλλαξε καθώς αποφάσισε να τις πάρει σε ένα ομαδικό προκειμένου να περάσουν χρόνο όλοι μαζί μιας και ο μεγάλος τελικό πλησιάζει.

Έμειναν με το στόμα "ανοιχτό" η Γιώτα και η Άννα με την έκπληξη του Αλέξη Παππά

O Αλέξης αποφάσισε να πάρει στο ομαδικό ραντεβού την Γιώτα και την Άννα προκειμένου να περάσει παραπάνω χρόνο μαζί τους καθώς φτάνουν στην τελική ευθεία.

Μάλιστα, ο Bachelor μαζί με τα κορίτσια του επισκέφτηκαν το μουσείο των ψευδαισθήσεων και όπως ήταν αναμενόμενο πέρασαν ευχάριστα. Βέβαια, ο Αλέξης Παππάς έχει δείξει πως του αρέσει να κάνει εκπλήξεις, όπως είδαμε και στο προηγούμενο επεισόδιο.

Ωστόσο, πριν από λίγο η έκπληξη που άφησε με το στόμα "ανοιχτό" τα κορίτσια ήταν πως στον χώρο όπου ήταν οι τρεις τους εισέβαλαν οι κολλητές φίλες των κοριτσιών.

Έξω φρενών τα κορίτσια στην βίλα με την αιφνίδια άφιξη της Αντζελίνας - Ο "κακός" χαμός

Όπως είδαμε ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να πάει σε ένα ομαδικό ραντεβού μαζί με την Άννα και την Γιώτα. Μάλιστα, στην συνέχεια ο Bachelor αποφάσισε να κάνει μια άκρως τρυφερή έκπληξη στα δυο κορίτσια καθώς έμειναν με το στόμα "ανοιχτό" μόλις κατάλαβαν τι συνέβη.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη ανατροπή της βραδιάς μέχρι στιγμής είναι η άφιξη της Αντζελίνας Χαλντέντα την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι. Η ίδια μπήκε στην βίλα με σκοπό να αναστατώσει τα νερά μιας και διέκοψε το ατομικό ραντεβού με τηνΓιώτα. Άραγε θα τα καταφέρει;

Στα "μαχαίρια" η Αντζελίνα με την Μαρία για τα μάτια του Αλέξη

Mόλις η Γιώτα επέστρεψε στην βίλα και ανακοίνωσε στα υπόλοιπα κορίτσια το τι συμβαίνει δεν δίστασαν να αποκαλύψουν πως είναι έξω φρενών.

Ωστόσο, η άφιξη της Αντζελίνας έγινε για συγκεκριμένο λόγο προκειμένου ο Αλέξης Παππάς να καταλάβει τα πραγματικά αισθήματα των κοριτσιών. Έτσι, σε αντιπαράθεση ήρθε η Μαρία με την Αντζελίνα μόλις έπεσε στο τραπέζι η συζήτηση για τα... συναισθήματα που έχει για εκείνον.

Αυτή είναι η κοπέλα που αποχώρησε

Τα όρια έχουν στενέψει αρκετά κι ο Αλέξης Παππάς δυσκολεύτηκε στο να επιλέξει ποια κοπέλα θα αποχωρήσει από τις έξι που έχουν απομείνει. Όπως ανακοίνωσε, η κοπέλα που του κέρδισε μόνο το μυαλό αλλά όχι την καρδιά κι έπρεπε να αποχωρήσει από την βίλα, ήταν η Αθηνά.