Θρήνος στην Γη της Ελιάς - Πέφτουν νεκροί οι…

Μυστήριο με τους θανάτους τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος στην Γη της Ελιάς - Πέφτουν νεκροί οι…

Η Χάιδω δεν κάνει πίσω στην Γη της Ελιάς και αρχίζει νέο λουτρό αίματος, κάτι όμως που θα έχει ολέθριες συνέπειες, αφού ανοίγει νέα βεντέτα με έναν νεκρό. Τον Νικόλα, που στην κυριολεξία η εμμονή της με την εκδίκηση στέλνει το παιδί στον τάφο.

Από το TiVi Σήριαλ

Αυτοί οι δυο πέφτουν νεκροί στην Γη της Ελιάς

Η Χάιδω μπαίνει στην τελική ευθεία του σχεδίου εκδίκησης για τη δολοφονία κυρίως της κόρης της και παραφυλάει τον Κυριάκο. Μόλις αυτός κάνει την εμφάνισή του, η Χάιδω δεν διστάζει να πατήσει τη σκανδάλη και να τον εκτελέσει εν ψυχρώ. Λίγο αργότερα ο Κυριάκος (Δημήτρης Αντωνίου) εντοπίζεται νεκρός και η σορός του βάζει τον αστυνόμο Κουράκο σε υποψίες: «Εδώ έχουμε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Δεν ήταν από τα καλύτερα παιδιά ο συχωρεμένος. Είχε πολλά μπλεξίματα. Τώρα, το ποιος τον έφαγε, θα το δούμε. Πάντως είχαν πολλοί τον λόγο τους», λέει.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως γνωρίζουμε τι θα γίνει στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας, πριν αυτά προβληθούν μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Στο μεταξύ η δολοφονία του Κυριάκου ταράζει τα νερά και ο Δημήτρης δίνει εντολή στον Κεφαλά: «Κοίτα να “παγώσεις” τη φυτεία στο κτήμα των Στεφανέων μέχρι νεοτέρας», τον προστάζει και παράλληλα ενημερώνει και τον Κωνσταντίνο.

Η είδηση του θανάτου όμως του Κυριάκου ήδη έχει φτάσει στο κύκλωμα που ζητάει εκδίκηση. Την απάντηση στη δολοφονία θα τη δώσουν και μάλιστα πολύ σύντομα. Ετσι, μια φαινομενικά συνηθισμένη μέρα στους ελαιώνες, ξαφνικά παίρνει άσχημη τροπή όταν κάποιοι άγνωστοι κρυμμένοι πίσω από τα δέντρα αρχίζουν να πυροβολούν. Ο Νικόλας που δουλεύει δέχεται τέσσερις σφαίρες και πέφτει νεκρός.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Νικόλα αναστατώνει την Αρεόπολη και συγκλονίζει αυτούς που τον ήξεραν και τον αγαπούσαν: «Γιατί; Τι τους έκανε το παιδί;», αναρωτιούνται όλοι. Η μόνη που ξέρει την αλήθεια είναι η Χάιδω, η οποία τον έβαλε σε μεγάλο κίνδυνο. Τόσο μεγάλο που τον οδήγησε στον τάφο. Η μέρα της κηδείας του Νικόλα φτάνει και όλοι δίνουν το «παρών» για να τον τιμήσουν, ενώ οι πιο συγκλονισμένες φιγούρες είναι του Ανέστη και του Φίλιππου, που έχασαν τον φίλο τους.

Θρήνος στην Γη της Ελιάς νεκρός ο Νίκος

Λίγο αργότερα ο Ανέστης ενημερώνει τον Κουράκο για τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τη δολοφονία του Νικόλα: «Λένε ότι η δολοφονία του έχει να κάνει με τη δολοφονία του Κυριάκου», υποστηρίζει. Ο Κουράκος είναι πολύ σκεπτικός και προσπαθεί να καταλάβει ποιος μπορεί να σκότωσε τον Κυριάκο και πώς έμπλεξε ο Νικόλας σε αυτό το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Τα spoiler για την αγαπημένη σειρά πέφτουν σαν βροχή και μάλιστα ένα από αυτά κατάφερε να σοκάρει και τη Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της.

Νύχτα πάθους για Ιουλία Κυριάκο

Η Ιουλία, μετά τα τελευταία γεγονότα που έχουν να κάνουν με τον Στάθη αλλά και με την οικογένειά της, αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει και να μείνει μόνη της. Παράλληλα, συνεχίζει να βγαίνει με τον αστυνόμο και όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Ετσι το ζευγάρι αποφασίζει να βρεθεί για λίγο μακριά απ’ όλους και η Ιουλία του ζητά να πάνε στο σπίτι της στην Καρδαμύλη.

Εκεί οι δυο τους περνούν μια νύχτα πάθους, καθώς η Ιουλία για πρώτη φορά αφήνει ελεύθερο τον εαυτό της. Λίγο αργότερα και όταν επιστρέφουν, ο Στάθης και η Ιουλία συναντιούνται στον δρόμο τυχαία. Ομως στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και ο αστυνόμος Κουράκος, ο οποίος αποφασίζει να κάνει μια δυναμική κίνηση, να αγκαλιάσει και να φιλήσει την Ιουλία μπροστά του, για να δείξει στον Στάθη ποιος έχει το πάνω χέρι στην κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί.