Φάρμα 2: Τα πρώτα λόγια του Σάκη Τανιμανίδη στην πρεμιέρα - Το νέο χρηματικό έπαθλο θα φέρει τα πάνω κάτω

«Η διαμονή στη φάρμα θα είναι μια πρόσκληση για όλους»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Τα πρώτα λόγια του Σάκη Τανιμανίδη στην πρεμιέρα - Το νέο χρηματικό έπαθλο θα φέρει τα πάνω κάτω

Το βράδυ του Σαββάτου 4/12 ο Σάκης Τανιμανίδης είπε την πρώτη «Καλησπέρα» στους τηλεθεατές οι οποίοι περίμεναν πως και πως την μεγάλη πρεμιέρα της «Φάρμας» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Δείτε εδώ τους δυο πρώτους παίκτες όπου αποχώρησαν.

Ο γνωστός παρουσιαστής όπου θα φιλοξενήσει τους 18 παίκτες έκανε μια άκρως εντυπωσιακή έναρξη στην οποία εξήγησε ακριβώς το πως θα κυλίσει την φετινή σεζόν το ριάλιτι. Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυτή είναι η νέα φάρμα. Ένας όμορφος ελαιώνας μέσα στο δάσος, όπου θα ζήσουν 18 παίκτες διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Μέχρι τότε έχουν να διανύουν ένα μακρύ και δύσκολο δρόμο, γιατί η διαμονή στη φάρμα θα είναι μια πρόσκληση για όλους. Θα πρέπει εγκαταλείψουν τις συνήθεις και τις ανέσεις της καθημερινότητας του. Επιστροφή στην παράδοση, επιστροφή στις ρίζες.»

Η πρεμιέρα της Φάρμας

Θρίλερ στα γυρίσματα της Φάρμας 2 - Παίκτρια διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Το Πρωινό, έδειξε μερικά αποκλειστικά αποσπάσματα από το πρώτο επεισόδιο, στο οποίο φαίνεται πως μία παίκτρια αναγκάζεται να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά μόλις είδε το συγκεκριμένο περιστατικό σοκαρίστηκε μιας και δεν περίμενε να έχουμε τραυματισμούς τόσο σύντομα.

Η παίκτρια της Φάρμας που μπήκε στο νοσοκομείο

Ο λόγος για τη Σάσα Μπάστα, η οποία στα πλάνα που διέρρευσαν φαίνεται να φωνάζει να της φέρουν ένα ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

«Στο νοσοκομείο η Μπάστα; Τι λες ρε;», είπε η Φαίη Σκορδά εμφανώς σοκαρισμένη.