J2US: Η super Κική με τον Γιώργο Βελισσάρη δεν κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις - «Ήταν σαν να ήσουν μαγκωμένη»

Τι ανέφερε η κριτική επιτροπή;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Η super Κική με τον Γιώργο Βελισσάρη δεν κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις - «Ήταν σαν να ήσουν μαγκωμένη»

Μετά από την εντυπωσιακή έναρξη του Νίκου Κοκλώνη στο live του J2US όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA σειρά είχε το πρώτο ζευγάρι να ανέβει στην σκηνή, ο λόγος για την Super Κική και τον Γιώργο Βελισσάρη όπου τραγούδησαν «Τα καλύτερα παιδιά» της Ζόζεφιν.

Οι δυο τους κέρδισαν τις εντυπώσεις όχι για την φωνή τους αυτή τη φορά αλλά για την σκηνική τους παρουσία με αποτέλεσμα να πάρουν μια αρκετά ικανοποιητική βαθμολογία από την κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να σχολιάσει χαρακτηριστικά: «Πάρα πολύ ωραία η προσέγγιση σε αυτό το τραγούδι. Είχε αστάθειες αλλά έχεις βελτιωθεί. Κάτι είχε και κάτι δεν είχε. Δεν το υποστήριξες, ήταν σαν να ήσουν μαγκωμένη».

Η εμφάνιση της Super Κικής και του Γιώργου Βελισσάρη στο J2US

«Μου έστειλαν screenshot τις συνομιλίες του με άλλες» - Οριστικός χωρισμός για παίκτρια του J2US

Την απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο μέσα από την συχνότητα του ALPHA στο show, Just the 2 of us και μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές. Μάλιστα, θεωρείται ένα από τα φαβορί του φετινού κύκλου.

Ωστόσο, τα προσωπικά της τις τελευταίες ημέρες δεν πάνε πολύ καλά, καθώς όπως αποκάλυψε χώρισε από τον σύντροφό της, αφού είδε να στέλνει μηνύματα σε άλλες κοπέλες.

Δείτε ποια χώρισε στο okmag.gr