Φάρμα - highlights πρεμιέρας: Η είσοδος των παικτών και ο τραυματισμός της Σάσας Μπάστα

Όσα είδαμε χθες 4/12

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - highlights πρεμιέρας: Η είσοδος των παικτών και ο τραυματισμός της Σάσας Μπάστα

Η Φάρμας επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με τον δεύτερο κύκλο και οι παίκτες που έχουν μπει στο παιχνίδι... θα μας φέρουν πολλές εκπλήξεις. Ήδη από την πρώτη ημέρα, συνέβησαν πολλά....

Τα highlights της πρεμιέρας της Φάρμας

Τα πρώτα λόγια του Σάκη Τανιμανίδη στην πρεμιέρα - Το νέο χρηματικό έπαθλο θα φέρει τα πάνω κάτω

Το βράδυ του Σαββάτου 4/12 ο Σάκης Τανιμανίδης είπε την πρώτη «Καλησπέρα» στους τηλεθεατές οι οποίοι περίμεναν πως και πως την μεγάλη πρεμιέρα. Δείτε εδώ τους δυο πρώτους παίκτες όπου αποχώρησαν.

Ο γνωστός παρουσιαστής όπου θα φιλοξενήσει τους 18 παίκτες έκανε μια άκρως εντυπωσιακή έναρξη στην οποία εξήγησε ακριβώς το πως θα κυλίσει την φετινή σεζόν το ριάλιτι. Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυτή είναι η νέα φάρμα. Ένας όμορφος ελαιώνας μέσα στο δάσος, όπου θα ζήσουν 18 παίκτες διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Μέχρι τότε έχουν να διανύουν ένα μακρύ και δύσκολο δρόμο, γιατί η διαμονή στη φάρμα θα είναι μια πρόσκληση για όλους. Θα πρέπει εγκαταλείψουν τις συνήθεις και τις ανέσεις της καθημερινότητας του. Επιστροφή στην παράδοση, επιστροφή στις ρίζες.»

Επική στιγμή για τον Σταμάτη Γαρδέλη - Μιλούσε με τα ζώα για να νιώσουν "άνετα" μαζί του

Οι συγκυρίες αυτή τη φορά αναμένεται να είναι αρκετά πιο δύσκολες σε σχέση με τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι καθώς οι παίκτες θα πρέπει να εξασφαλίσουν μόνοι τους την τροφή τους αλλά και να φροντίζουν τα ζώα και το περιβόλι τους.

Βέβαια, ένας παίκτης ο οποίος "κέντρισε" τα βλέμματα από τα πρώτα κιόλας λεπτά από την έναρξη της πρεμιέρας ήταν ο Σταμάτης Γαρδέλης ο οποίος προτίμησε να πάει κοντά στα ζώα και να τα… γνωρίσει λίγο καλύτερα.

Η επική στιγμή ήρθε όταν πλησίασε στα ζώα και άρχισε να τους μιλάει αλλά και να τα χαϊδεύει προκειμένου να νιώσουν οικία μαζί του.

Με το στόμα "ανοιχτό" έμειναν οι παίκτες με την "πολεμική" είσοδο του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά φαινόταν πως η βραδιά θα είναι άκρως απολαυστική με τις εξελίξεις.

Μετά από την άφιξη των 17 παικτών έλειπε ακόμη ένας μιας και η είσοδος του Παναγιώτη Ψωμιάδη ήταν άκρως εντυπωσιακή. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος "εισέβαλλε" μετά από λίγη ώρα, φορώντας ρούχα παραλλαγής πάνω σε ένα τρακτέρ με διάθεση καμία αποφασιστικότητα να γνωρίσει την «Φάρμα» και τους νέους του συγκάτοικους.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν δίστασε να αφιερώσει στους υπόλοιπους παίκτες το κομμάτι: «Δεν πάω πουθενά ..εδώ θα μείνω» του Βασίλη Καρρά.

Αναδείχθηκε ο πρώτος αρχηγός - Με πόσους ψήφους κέρδισε;

Από τα πρώτα λεπτά οι εξελίξεις ήταν ενδιαφέρον ενώ δεν άργησε να έρθει και η πρώτη ψηφοφορία για τον αρχηγό του σπιτιού προκειμένου να συντονίσει τους υπόλοιπους παίκτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σάκη Τανιμανίδη, αυτή τη χρονιά ο αρχηγός θα αναδεικνύεται απευθείας από τον παίκτη που θα αποχωρεί σε αντίθεση με την περσινή σεζόν όπου και λάμβανε χώρα μονομαχία ανάμεσα σε δύο διαγωνιζόμενους. Έτσι, για αυτή την εβδομάδα ο πρώτος αρχηγός στη Φάρμα είναι η Αθανασία Τζουμελέκα με 13 ψήφους.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε παίκτρια - Τι συνέβη;

Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Μπάστα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αγρόκτημα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο λόγος διότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το μάτι της. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στους υπόλοιπους παίκτες πως: «Πρέπει να φύγω και να πάω στο νοσοκομείο. Θεωρούν ότι το μάτι μου, πρέπει να το δει γιατρός στο νοσοκομείο.

Εκνευρίζομαι, γιατί δε θέλω να χάσω τον αγώνα ασυλίας. Το ματάκι μου δεν είναι πολύ καλά. Έχει κάτι σαν μπαλάκι με πύον. Σήμερα όπως έκανα την κίνηση, που του έβαζα κρεμούλα, το ανοίγω και βλέπω μια μπάλα μπροστά στο μάτι μου».