GNTM 4: «Λύγισε» η Ζενεβιέβ στην ανακοίνωση του νέου κόνσεπτ

«Είναι μια στιγμή που εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρουμε να την κάνουμε στην Ελλάδα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: «Λύγισε» η Ζενεβιέβ στην ανακοίνωση του νέου κόνσεπτ

Το σημερινό (6/12) κόνσεπτ του GNTM 4 ήταν εξαιρετικά απαιτητικό και κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα ήταν η αναβίωση ενός κόνσεπτ που είχε χρησιμοποιήσει ο Μακουίν για την κολεξιόν άνοιξη - καλοκαίρι του 1999.

Η Ζενεβιέβ κατά την περιγραφή του κόνσεπτ συγκινήθηκε ιδιαίτερα καθώς ήταν κάτι πολύ πρωτοπόρο που δεν γίνεται εύκολα στη χώρα μας (δείτε εδώ πώς μοίρασε τα disavantage η Όλγα).

Η συγκίνηση της Ζενεβιέβ στο GNTM 4

«Αγάπες μου, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και θέλω την απόλυτη προσοχή σας στο βίντεο που θα δούμε γιατί έχει να κάνει με την έμπνευση της δοκιμασίας σας. Το πιο όμορφο, την πιο σημαντική στιγμή της μόδας. Ήταν 28 Σεπτεμβρίου 1998 όταν ο Μακουίν έδειχνε την κολεξιόν για το καλοκαίρι – άνοιξη του ’99. Για εμάς ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην μόδα.

Η Χάρλοου ήταν το φινάλε του σόου. Η Χάρλοου δεν έκανε τεστ, δεν έγινε πρόβα. Ολοι έκλαιγαν και δεν το πίστευαν. Είναι μια στιγμή που εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρουμε να την κάνουμε στην Ελλάδα. Σήμερα κάνουμε μόδα», είπε εμφανώς συγκινημένη η Ζενεβιέβ.

«Αγάπη μου… Έλα βρε… Παιδιά, έχει συγκινηθεί η Ζεν γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι η δουλειά μας», είπε αμέσως ο Άγγελος Μπράτης.

Είναι οριστικό - Αυτή είναι η ημερομηνία του τελικού

Στο τέλος του φτάνει σιγά σιγά το GNTM 4 και μάλιστα το πρωί της Πέμπτης (2/12) ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία που θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό.

Σύμφωνα λοιπόν με Τζώρτζια Γεωργίου και την εκπομπή Breakfast @Star, ο τέταρτος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων αναμένεται να ολοκληρωθεί την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου!

Να υπενθυμίσουμε πως ο νικητής θα κερδίσει 50.000 ευρώ, κοσμήματα και θα υπογράψει και συμβόλαιο με πρακτορείο του εξωτερικού, με ένα φαβορί του παιχνιδιού να βρίσκεται εκτός.