Φάρμα 2: Ανατροπή με τον δεύτερο μονομάχο - Αναδείχθηκε από ανοιχτή ψηφοφορία

Δεν έλειψαν τα ευτράπελα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ανατροπή με τον δεύτερο μονομάχο - Αναδείχθηκε από ανοιχτή ψηφοφορία

Στο χθεσινό (6/12) επεισόδιο της Φάρμας 2, η Αθανασία Τσουμελέκα ως αρχηγός της εβδομάδας επέλεξε την Αναστασία για πρώτη μονομάχο και σήμερα (7/12) ολόκληρη η ομάδα ψήφησε σε ανοιχτή ψηφοφορία τον δεύτερο μονομάχο.

Οι παίκτες έπρεπε να καρφώσουν ένα καρφί στον πίνακα δίπλα στο όνομα του συμπαίκτη τους που ήθελαν να είναι ο δεύτερος μονομάχος.

Ενώ πολλοί προσπάθησαν να "κάψουν" τις ψήφους τους, τελικά αυτός που αναδείχθηκε ως δεύτερος μονομάχος ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο δεύτερος μονομάχος στη Φάρμα 2

ΑΝΤ1: Μαυροφορεμένοι στην Φάρμα - Θρήνος για...

....τα νούμερα τηλεθέασης! Τρίτη ημέρα που ήταν στον αέρα η Φάρμα και έπεσε κατά πολύ στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Το ριάλιτι του ΑΝΤ1 επέστρεψε το Σάββατο 4/12 για δεύτερη σεζόν με αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά, αλλά το βράδυ της Δευτέρας 6/12... τα βάψανε μαύρα.

Συγκεκριμένα, σημείωσε 9,8% στη μία ώρα μόνο που προβαλλόταν, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι το 11,7 με αποτέλεσμα αυτό να ταρακουνήσει το κανάλι. Το γεγονός πως τρεις ημέρες μετά την πρεμιέρα έπεσε σε μονοψήφιο νούμερο, τους έχει κάνει να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, πως ο ανταγωνισμός φέτος είναι τεράστιος, ειδικά στην prime time ζώνη. Η Φάρμα έχει απέναντι της προγράμματα "θηρία" όπως για παράδειγμα ο Σασμός που το συγκεκριμένο βράδυ έφτασε 24,9%, αλλά και η Γη της Ελιάς που έκανε αντίστοιχα 19,7%.

Αντικειμενικά, ακόμη είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε, αφού όπως έχουμε δει πολλάκις στην τηλεθέαση, έχουν γίνει τεράστιες ανατροπές και προγράμματα που ήταν.. χαμηλά, έφτασαν στα ύψη.

ΑΝΤ1 Φάρμα τηλεθέαση

Prime time

Τα τέταρτα

  • 11.7
  • 9.6
  • 9.3
  • 7.5
  • 11