The Bachelor 2: «Έχω κι εγώ τα δικά μου όρια» - Αποχώρησε από το ραντεβού ο Αλέξης Παππάς

Τις άφησε στα κρύα του λουτρού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: «Έχω κι εγώ τα δικά μου όρια» - Αποχώρησε από το ραντεβού ο Αλέξης Παππάς

Οι καυγάδες των κοριτσιών μπροστά στον Αλέξη Παππά στο The Bachelor 2 είναι πολύ συνηθισμένοι ωστόσο στο σημερινό (8/12) επεισόδιο παρακολουθήσαμε ένα ξέσπασμα από τη μεριά του περιζήτητου εργένη, o οποίος εκνευρίστηκε τόσο που αποχώρησε.

Όλα έγιναν μετά το πάρτι που έγινε με τον Λευτέρη Πανταζή. Τα κορίτσια έτρεξαν πίσω του για να τον μεταπείσουν ωστόσο εκείνος ήταν ξεκάθαρος πως έφτασε τα όριά του και θέλει λίγο την ησυχία του.

Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το ραντεβού στο The Bachelor 2

Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το ραντεβού επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τα κορίτσια τα οποία την επόμενη μέρα τσακώθηκαν ξανά με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα.

Σάλος! Το απρεπές πλάνο με πρωταγωνίστριες τα κορίτσια που δεν κόπηκε στο μοντάζ

Πολλές και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το The Bachelor και συγκεκριμένα ο 2ος κύκλος του ριάλιτι. Τόσο οι εκπομπές, όσο και τα social media με πρώτο και καλύτερο το twitter έχει κράξει άσχημα το παιχνίδι για τον τρόπο που δείχνουν τις γυναίκες.

Δεν είναι μόνο μια η φορά άλλωστε που έχει προβληθεί στον αέρα του ALPHA ένα ακατάλληλο πλάνο με πρωταγωνίστρια κάποια από τις κοπέλες που διεκδικούν την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Μπορεί το The Bachelor να μας αποχαιρετά σε λίγες εβδομάδες, καθώς η νέα διοίκηση του σταθμού πλέον μετά από τόσο μεγάλο ντόρο το θεωρεί προϊόν εξαιρετικά χαμηλής ποιότητας και δεν σκοπεύει να του δώσει πράσινο φως για ακόμα έναν κύκλο.

Ωστόσο, ακόμη και τώρα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, τα ανάρμοστα πλάνα των κοριτσιών δεν κόβονται από το μοντάζ. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα στιγμιότυπο με τις παίκτριες και τα.. μαγιό τους....

The Bachelor 2 ακατάλληλο πλάνο