Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Τελειώνουν οριστικά με συνοπτικές διαδικασίες από τον ALPHA - Δεν θα τα δούμε ποτέ ξανά

Τα προγράμματα που δεν θα πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν

Τελειώνουν οριστικά με συνοπτικές διαδικασίες από τον ALPHA - Δεν θα τα δούμε ποτέ ξανά
TV24 09.12.2021 09:49
Από Youweekly Team

Ύστερα από χρόνια, ο ALPHA έκανε τη διαφορά στο κομμάτι της μυθοπλασίας με τον «Σασμό», ενώ η έλευση του Νίκου Κοκλώνη έχει κι αυτή αλλάξει τα δεδομένα στο διαφημιστικό κομμάτι.

Αυτός, φυσικά, δεν αναιρεί το γεγονός πως ο ALPHA δέχτηκε τρομερά αρνητικές κριτικές για δύο από τα προγράμματα που παρουσίασε στους τηλεθεατές μέσα στο 2021.

Ο λόγος για το «Battle of the Couples» και το «Τhe Bachelor» (δείτε εδώ ποια θα είναι η φετινή νικήτρια) τα οποία δεν πρόκειται να ξαναβρούν θέση στο πρόγραμμα του καναλιού, βάσει όσων έχει αφήσει να διαρρεύσουν η νέα διοίκηση του ALPHA.

Η νέα διοίκηση, λοιπόν, σκοπεύει από τη σεζόν 2022 – 2023 να ρίξει όλο το βάρος -και το χρήμα!- σε ανώτερου επιπέδου projects στο κομμάτι της ψυχαγωγίας τα οποία και τηλεθέαση θα φέρνουν αλλά και δεν θα ρίχνουν την ποιότητα του συνόλου του προγράμματος.

Έκτακτες αποφάσεις από τον ALPHA - Αλλάζουν το σενάριο της σειράς Σασμός

Σασμός ALPHA

Όπως αναφέρει η Reallife, η επέκταση της σειράς Σασμός και για την επόμενη σεζόν συζητείται ήδη στο εσωτερικό του Alpha αλλά και στην εταιρεία παραγωγής ώστε να ληφθούν εγκαίρως αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη της ιστορίας.

Έντονο προβληματισμό, ωστόσο, προκαλεί ο ίδιος ο… τίτλος της σειράς που εμπερικλείει και το φινάλε. Και αυτό γιατί, όταν επέλθει ο περιβόητος «σασμός», δηλαδή η συμφιλίωση μετά από πολυετή βεντέτα, σηματοδοτείται και το τέλος της ιστορίας.

Πώς, λοιπόν, θα συνεχιστεί η ιστορία και του χρόνου;

Στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορες ιδέες. Το επικρατέστερο σενάριο για την ώρα είναι να… αναβληθεί για φέτος ο σασμός. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν θα επέλθει «ειρήνη» στην αιματηρή διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες στο πέρας της τρέχουσας σεζόν.

Στην περίπτωση αυτή, θα «ανοίξουν» κι άλλο οι ιστορίες των ηρώων και των δύο οικογενειών, ώστε η συμφιλίωση να έρθει… του χρόνου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Spoiler - ALPHA: Αυτό είναι το τέλος της σειράς Σασμός

Σασμός: «Με κατηγορείς ότι ο Μαθιός σκότωσε τον άντρα μου;» - Πιάνονται στα χέρια Καλλιόπη και Βασιλική

Share