Άγριες Μέλισσες: Εντολή δολοφονίας για τον Λάμπρο - Η Ελένη καταρρέει

Γυρίζει στο Διαφάνι αλλά τα πράγματα δε θα είναι και τόσο εύκολα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Εντολή δολοφονίας για τον Λάμπρο - Η Ελένη καταρρέει

Στις Άγριες Μέλισσες, η σκευωρία εναντίον του Λάμπρου αποκαλύπτεται και εκείνος αθωώνεται και επιστρέφει επιτέλους πίσω στο Διαφάνι. Και μπορεί σε όλους να έχει φέρει χαρά αυτό το γεγονός, όμως ο Ακύλας διψάει για περισσότερη εκδίκηση! Το TV24 σας αποκαλύπτει όλο το ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Το Διαφάνι έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης, με τον Ντούνια και την Ασφάλεια να επιτίθενται στους κατοίκους του χωριού που διαδηλώνουν ειρηνικά υπέρ του Λάμπρου ζητώντας την αθώωσή του. Εκείνος από την πλευρά του, μετά τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο από έναν μάρτυρα που υποστήριξε πως ο Λάμπρος είδε το φονικό στο βουνό, αποφασίζει να μιλήσει και να πει όλη την αλήθεια! (Δείτε εδώ τις εξελίξεις από τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας).

Μόνο που ο Ακύλας δεν πρόκειται να το επιτρέψει αυτό να γίνει και δίνει εντολή στον Ντούνια να τον βγάλουν από τη μέση προτού να είναι αργά για εκείνους: «Τέλειωσέ τον! Μέχρι εδώ ήταν ο δασκαλάκος», του λέει. Εκείνος κανονίζει το σατανικό σχέδιό του με συνεργούς τον Τόλη και τον Ξανθό, όπου ο μεν πρώτος αναλαμβάνει τη «βρομοδουλειά» και ο δεύτερος να «καθαρίσει» τα πειστήρια της επίθεσης.

Την ίδια ώρα ο Δούκας, απογοητευμένος με τα παιδιά του αλλά και με τη Μυρσίνη, συνεχίζει να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Αντιγόνης, που αποφασίζει να τον βοηθήσει να πάρει ξανά την κατάσταση στα χέρια του. Από την άλλη, η Πηνελόπη αποκαλύπτει την πρόθεσή της να συνεργαστεί με τον δικηγόρο του Λούβαρη προκειμένου να ανοίξει ξανά η υπόθεση δολοφονίας του Αλέξη, ενώ ο Νικηφόρος μελετά κρυφά τον φάκελο του αεροδρομίου και βλέπει πως υπάρχουν πολλές ατασθαλίες και παραλείψεις, που θα βάλουν σε μεγάλους μπελάδες τους επενδυτές και κατ’ επέκταση και τον Δούκα.

Κι όσο ο Ζάχος συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία για το τι συνέβη στον Ορφανίδη και τους συντρόφους του, το σχέδιο δολοφονίας του Λάμπρου μπαίνει σε εφαρμογή και ο Ακύλας περιμένει με ανυπομονησία να μάθει αν ο δάσκαλος είναι πια νεκρός! Στο καφενείο χτυπάει το τηλέφωνο και η Βιολέτα σοκαρισμένη μαθαίνει πως ο Λάμπρος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Εκείνη αναλαμβάνει να το πει στην Ελένη και πάει στο σπίτι της: «Λενιώ μου, τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο!

Ο Λάμπρος είναι εκεί», της λέει και η Ελένη ουρλιάζει: «Ο Λάμπρος; Τι έγινε; Τι συνέβη;», ρωτάει, αλλά η Βιολέτα δεν ξέρει τι να της πει. «Δεν ξέρω, Λενιώ μου, δεν μου είπαν», της απαντάει. Η Ελένη καταρρέει με όσα ακούει και η Ασημίνα με τη Δρόσω σοκάρονται και προσπαθούν να τη βοηθήσουν.

«Μαύρες» γιορτές για το Διαφάνι στις Άγριες Μέλισσες

Μία εβδομάδα μετά, το Διαφάνι φοράει τα καλά του για τα Χριστούγεννα. Ο Λάμπρος έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, ενώ με την κατάθεσή του καταφέρνει να αθωωθεί και να επιστρέψει πίσω στο Διαφάνι και στην αγκαλιά της γυναίκας του. Μόνο που ο Ακύλας βγαίνει εκτός εαυτού με την εξέλιξη αυτή και γίνεται πιο αιμοβόρος καταστρώνοντας ακόμα πιο σατανικά σχέδια εκδίκησης!

Από την άλλη ο Δούκας εκβιάζει ανοιχτά πια τη Μυρσίνη να του επιστρέψει την περιουσία του, ενώ παράλληλα μετά από απαίτηση του μικρού Σέργιου, όλη η οικογένεια Σεβαστού κάθεται ξανά μαζί στο εορταστικό τραπέζι. Μόνο που το κλίμα κάθε άλλο παρά ευχάριστο είναι και τα όρια όλων δοκιμάζονται ξανά. Από την άλλη, τα όρια για τον Ακύλα φαίνεται να στενεύουν καθώς ο Νικηφόρος με τον Μόρτζο ανακαλύπτουν ατασθαλίες στα τιμολόγια για το έργο του αεροδρομίου και την υπεξαίρεση του Μεγαρίτη, ενώ παράλληλα γνωρίζει πια για την απιστία της Ζωής με τον Κωνσταντή Σεβαστό.

Πλέον στο κάδρο των στόχων του μπαίνει και ο Κωνσταντής που ζητάει από τη Δρόσω να τον παντρευτεί. Στην οικογένεια Τόλλια η κατάσταση θα εκτραχυνθεί μετά την αποκάλυψη ενός μυστικού, ενώ η Ουρανία αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από τον Κυριάκο και βρίσκει παρηγοριά στον Σαραντόπουλο.