The Voice - highlights 12/12: Το λάθος του Λιανού που τους "πάγωσε" όλους και η "καυτή" Παπαρίζου

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - highlights 12/12: Το λάθος του Λιανού που τους

Μια επική γκάφα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice λίγο πριν τον ημιτελικό, ενώ η Έλενα Παπαρίζου τους τρέλανε όλους με την εμφάνιση της. Πριν παίκτες πέρασαν στην... προτελευταία φάση;

Τα 12/12 highlights του The Voice

"Αναστέναξε" το πλατό του ΣΚΑΙ με την εμφάνιση της Παπαρίζου - "Κόλασε" με το ντεκολτέ της

Τα live cross battles του The Voice έχουν ξεκινήσει από το βράδυ του Σαββάτου (11/12) και χθες παρακολουθούμε το δεύτερο επεισόδιο, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Λιανός εμφανίστηκε στη σκηνή και καλωσόρισε τους τέσσερις coaches: Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μάλιστα, αυτή που έκλεψε για ακόμα μια φορά όλα τα βλέμματα ήταν φυσικά η Έλενα Παπαρίζου, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε υπέροχα το μπούστο της.

Η επική γκάφα του Γιώργου Λιανού που έφερε αμηχανία

Οι δύο διαγωνιζόμενες, η Ελένη Ολυμπίου και η Νάνσυ Βέλλη «αναμετρήθηκαν» χαρίζοντας δύο εκπληκτικές ερμηνείες, όμως αυτή που κατάφερε τελικά να κατακτήσει το κοινό ήταν η Ελένη Ολυμπίου.

Ο Γιώργος Λιανός όμως έκανε μία «γκάφα» που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, όπως είπε και ο ίδιος. Αντί της Ελένης Ολυμπίου, ο ίδιος ανακοίνωσε ως νικήτρια του battle τη Νάνσυ Βέλλη, αφήνοντας τις δύο κοπέλες να τον κοιτούν ξαφνιασμένες.

Αν και οι τέσσερις κριτές του το επισήμαναν επίσης, ο παρουσιαστής μέχρι και το τελευταίο λεπτό δεν κατάλαβε το λάθος που έκανε. Τελικά, ο Σάκης Ρουβάς ζήτησε να δουν ξανά τις καρτέλες της ψηφοφορίας.

«Παιδιά έχω χάσει την μπάλα! Η Ελένη πέρασε. Συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές μεταδόσεις. Είστε και οι δύο Ελένες στα μάτια. Νομίζω πως έχω γράψει τηλεοπτική ιστορία με αυτό!», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Αυτοί πέρασαν στον Ημιτελικό

Δεκαέξι είναι πλέον οι παίκτες που θα παλέψουν στον μεγάλο ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού.

  • Ο Νίκος Βολίκας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά
  • Ο Νίκος Αρώνης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά
  • Ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου
  • Ο Γιώργος Αντωνόπουλος από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη
  • Η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά
  • Η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη
  • Ο Γιώργος Πάττας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου
  • Η Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη