Ήλιος: Η Αθηνά μαθαίνει την αληθινή ταυτότητα του Στέφανου

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (13/12) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος: Η Αθηνά μαθαίνει την αληθινή ταυτότητα του Στέφανου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (13/12) επεισόδιο της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, μιας και η Αθηνά θα μάθει από τον Δημήτρη όλη την αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά ο Στέφανος.

Τι θα δούμε σήμερα στον Ήλιο (13/12)

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αθηνά ποιος πραγματικά είναι ο Στέφανος. Η Σοφία εξομολογείται στην Δάφνη ότι δέχεται παρενόχληση από τον Διοικητή και φοβάται την αντίδραση του Χρήστου αν το καταλάβει. Ο Δημήτρης ζητάει από τον Πέρη να του πει πού βρίσκεται ο Στέφανος.

Αυτός αφήνει να εννοηθεί πως είναι ήδη νεκρός. Η Αλίκη, που σε λίγο καιρό θα μπει στο στόχαστρο του διοικητή, και η Αλεξάνδρα δεν πείθονται και εξακολουθούν να φοβούνται πως κινδυνεύουν απ’ αυτόν. Μια μαρτυρία, ωστόσο, για πυροβολισμούς οδηγεί την αστυνομία στο σημείο που τον έψαχναν και βρίσκουν ίχνη αίματος.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, επιβεβαιώνουν πως το αίμα ανήκει στον Στέφανο. Η Ελπίδα εξηγεί στον Ιάσονα τους λόγους που τον έδωσε για υιοθεσία και του ζητάει να τη συγχωρήσει. Ο Χάρης αποφασίζει να κάνει τη θεραπεία και ζητάει από την Αθηνά να τον βοηθήσει…

Τι θα δούμε αύριο στον Ήλιο - Επεισόδιο 67 (14/12)

Επεισόδιο 67. Η Λήδα προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον Χάρη, ενώ συγκρούεται με τον γιατρό και τη γιαγιά του παιδιού. Όλοι είναι αναστατωμένοι αφού δεν έχει βρεθεί ακόμη το πτώμα του Στέφανου.

Ο Διοικητής απειλεί πια ανοιχτά τον Χρήστο και την Δάφνη, ενώ δεν διστάζει να ενοχλεί με θράσος την Σοφία. Ο Ιάσωνας δέχεται την απόφαση της Ελένης να χωρίσουν και προσπαθεί να πλησιάσει την Ελπίδα, ενώ η γυναίκα που τον παρακολουθεί εμφανίζεται ξανά μπροστά του… Ο Πέρης χρησιμοποιεί την επερχόμενη θεραπεία του Χάρη, για να καταφέρει να γλιτώσει από τις κατηγορίες.