Elif: «Δεν θα βγεις ζωντανή από εδώ μέσα» - Κάνουν άγρια επίθεση στην Μελέκ

Οι σημερινές 14/12 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: «Δεν θα βγεις ζωντανή από εδώ μέσα» - Κάνουν άγρια επίθεση στην Μελέκ

H ζωή της Μελέκ και τη Ελίφ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, αφού μια γυναίκα θέλει να τις καταστρέψει. Για αυτό και απαγάγει την Μελέκ με σκοπό να της πει όσα εκείνη δεν γνωρίζει. Οι εξελίξεις στην Elif είναι καταιγιστικές.

Οι 14/12 εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Η Ασλί και ο Κερέμ περνάνε, όπως πάντα, ωραία οι δυο τους. Ο Κερέμ εντυπωσιάζεται κάθε μέρα από την Ασλί. Η Αλέβ συνεχίζει να παριστάνει τη φίλη στη Ζουλιντέ. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της έπαυλης και φαίνεται να τα καταφέρνει. Αν και η Χουμεϊρά καταλαβαίνει τι συμβαίνει και προσπαθεί να αντισταθεί, δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί είναι μόνη της.

Η Κιγιμέτ πηγαίνει στο γιατρό της Ματσιντέ και μαθαίνει σχετικά με την ασθένειά της. Ενημερώνει τον Μαχίρ και καταστρώνουν τα σχέδιά τους. Η Ματσιντέ δεν έχει ιδέα πως η αδελφή της, το άτομο στο οποίο βασίζεται, δεν είναι φίλος αλλά ο μεγαλύτερος εχθρός της. Οι άντρες της Ράνα επιτίθενται στη Μελέκ...

Η επιστροφή Μελέκ - Ελίφ στην έπαυλη

22/12 Επεισόδιο 994

Η Ελίφ επιστρέφει σπίτι της με τη Ματσιντέ, τον Αρίφ και την Κιγιμέτ, ώστε να αναζητήσουν τη Μελέκ. Η Μελέκ αναστατώνεται όταν δεν βρίσκει στο σπίτι την Ελίφ και ο Μαχίρ την καθησυχάζει και της λέει πως θα την αναζητήσει εκείνος. Η Ελίφ όμως επιστρέφει σπίτι και η Μελέκ χαίρεται, που την αγκαλιάζει ξανά αλλά και που βλέπει τη Ματσιντέ.

Η Μελέκ εξηγεί στη Ματσιντέ όσα πέρασαν εκείνη και η κόρη της και για ποιο λόγο έφυγαν από την έπαυλη κρυφά. Η Μελέκ μαθαίνει πως ο άντρας, που ρωτούσε για εκείνη και την Ελίφ, ήταν άνθρωπος της Ματσιντέ, ο Αρίφ. Όλοι πια μαθαίνουν πως ο Ταρίκ είχε απαγάγει τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Μελέκ να επιστρέψει με την Ελίφ στην έπαυλη αλλά εκείνη αρνείται γιατί δεν θέλει να αφήσει μόνη της την Ασλί.

Η Ράνα ζητάει από τον Ρεσίτ και τον Ντογκάν να παρακολουθούν τη Μελέκ. Είναι φανερό πως έχει κάποιο σχέδιο σχετικά με τη Μελέκ αλλά και ένα σχέδιο για να καταστρέψει την οικογένεια Χακτανίρ.