Φάρμα 2: Σε έξαλλη κατάσταση η Σάσα Μπάστα - «Θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Σε έξαλλη κατάσταση η Σάσα Μπάστα - «Θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι»

Το βράδυ της Τρίτης ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο της Φάρμας 2 παρόλο που τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά. Ωστόσο, τα αίματα δεν άργησαν να "ανάψουν" ανάμεσα στην Σάσα Μπάστα, την Αναστασία Γκεργκελεζίου και τη Χριστιάνα Σμαραγδή.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η Σάσα Μπάστα ένιωσε πως η Χριστιάννα την προσέλαβε όταν της είπες πως μιλάει συνεχώς. Τότε η ίδια έγινε έξαλλη και επέστρεψε στο σπίτι θέλοντας να μιλήσει στους συμπαίκτες της.

Οι δηλώσεις της Σάσας Μπάστα

«Εγώ είμαι ένας τύπος που όταν συμβαίνει κάτι θέλω να το λέω στον άλλο κατευθείαν με έχει προσβάλει. Στη συζήτηση μπήκε στη μέση και η Αναστασία και ξαφνικά είδα μία επίθεση.

Γιατί κάνεις επίθεση στη Χριστιάννα μου λέει; όλο εντάσεις δημιουργείς, απλά δεν ασχολούνται μαζί σου και δεν συνεχίζεται ο καβγάς. Καμία μέρα θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι».

Ο κακός χαμός με το μπάνιο της Σάσας Μπάστα και της Αγγελικής Ηλιάδη

Η Σάσα Μπάστα και η Αγγελική Ηλιάδη "έσπασαν το ρόδι" για τη Φάρμα 2 και έκαναν πρώτες μπάνιο για τη δεύτερη σεζόν. Όπως συνέβη και πέρυσι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έτσι και φέτος τα μπάνια των κοριτσιών αποτέλεσαν το θέμα συζήτησης.

Αυτός δε που έδειξε να ενθουσιάζεται περισσότερο με το θέαμα δεν ήταν άλλος από τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος κάθισε και παρακολούθησε με λεπτομέρεια το μπάνιο των κοριτσιών ενώ παράλληλα έκανε πολλά σχόλια.

Τα κορίτσια ωστόσο δεν του άφησαν και πολλά περιθώρια και έτσι όταν πήγε να κάνει μπάνιο η Αγγελική Ηλιάδη, οι συμπαίκτριές της μπήκαν μπροστά της για να της δώσουν την άνεση να κάνει μπάνιο με την ησυχία της.