Elif: Ο Μαχίρ ψάχνει μανιωδώς την Μελέκ - Θα καταφέρει να της σώσει τη ζωή;

Οι σημερινές 15/12 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Ο Μαχίρ ψάχνει μανιωδώς την Μελέκ - Θα καταφέρει να της σώσει τη ζωή;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή τούρκικη σειρά Elif, μετά την απαγωγή της Μελέκ. Ο Μαχίρ την ψάχνει με μανία, χωρίς να ξέρει την αληθινή της ταυτότητα.

Οι 15/12 εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Η Ελίφ και η Ασλί συνειδητοποιούν πως κάτι άσχημο συμβαίνει στη Μελέκ όταν δεν επιστρέφει σπίτι και την αναζητούν αλλά αντιμετωπίζουν πολλά εμπόδια στην προσπάθειά τους.

Κλειδωμένη σε μια αποθήκη, η Μελέκ έρχεται αντιμέτωπη με έναν από τους χειρότερους φόβους της, να είναι χώρια από την κόρη της.

Την έχουν απαγάγει δύο άντρες, ο Ντογκάν και ο Ρεσίτ, τους οποίους έχει προσλάβει η Ράνα.

Ο Μαχίρ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Μελέκ και την Ελίφ και στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό της Μελέκ, χωρίς να φαντάζεται την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Ακίν και η Μπιρτσέ βρίσκονται κλειδωμένοι στο γραφείο του φωτοτυπικού και είναι αναγκασμένοι να περάσουν εκεί το βράδυ τους. Η κατάσταση της Ματσιντέ χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Ο Μαχίρ ανησυχεί για τη Μελέκ. Η Κιγιμέτ περιμένει σιωπηλά τη μέρα που θα πάρει την εκδίκησή της.

Η επιστροφή Μελέκ - Ελίφ στην έπαυλη

22/12 Επεισόδιο 994

Η Ελίφ επιστρέφει σπίτι της με τη Ματσιντέ, τον Αρίφ και την Κιγιμέτ, ώστε να αναζητήσουν τη Μελέκ. Η Μελέκ αναστατώνεται όταν δεν βρίσκει στο σπίτι την Ελίφ και ο Μαχίρ την καθησυχάζει και της λέει πως θα την αναζητήσει εκείνος. Η Ελίφ όμως επιστρέφει σπίτι και η Μελέκ χαίρεται, που την αγκαλιάζει ξανά αλλά και που βλέπει τη Ματσιντέ.

Η Μελέκ εξηγεί στη Ματσιντέ όσα πέρασαν εκείνη και η κόρη της και για ποιο λόγο έφυγαν από την έπαυλη κρυφά. Η Μελέκ μαθαίνει πως ο άντρας, που ρωτούσε για εκείνη και την Ελίφ, ήταν άνθρωπος της Ματσιντέ, ο Αρίφ. Όλοι πια μαθαίνουν πως ο Ταρίκ είχε απαγάγει τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Μελέκ να επιστρέψει με την Ελίφ στην έπαυλη αλλά εκείνη αρνείται γιατί δεν θέλει να αφήσει μόνη της την Ασλί.

Η Ράνα ζητάει από τον Ρεσίτ και τον Ντογκάν να παρακολουθούν τη Μελέκ. Είναι φανερό πως έχει κάποιο σχέδιο σχετικά με τη Μελέκ αλλά και ένα σχέδιο για να καταστρέψει την οικογένεια Χακτανίρ.