MEGA: Τι θα συμβεί με την Γη της Ελιάς τα Χριστούγεννα

Η ανακοίνωση που έγινε στον αέρα του σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA: Τι θα συμβεί με την Γη της Ελιάς τα Χριστούγεννα

Ο Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τις εξελίξεις της σειράς, Γη της Ελιάς. Μπορεί αρχικά να έδωσε ένα δυνατό spoiler - χωρίς να αναφερθεί σε μια δολοφονία - για το σήριαλ του MEGA, ωστόσο, στο τέλος, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε αν πρόκειται να διακοπεί για τα Χριστούγεννα.

«Ο Δημήτρης ετοιμάζεται να κάνει δουλειές πίσω από την πλάτη του Κωνσταντίνου, ο οποίος κάποια στιγμή θα τον υποψιαστεί. Ο Κων/νος προσπαθεί να αραιώσει τις δουλειές επειδή έχει ερωτευτεί την Ισμήνη και αυτό ο Δημήτρης θα το εκμεταλλευτεί», σημείωσε αρχικά.

Και τόνισε: «Ο Δημήτρης όντως αγαπά την Αθηνά και θα την προσεγγίσει και στο μέλλον ξανά. Είναι εγωιστής αλλά τα συναισθήματά του γι΄ αυτήν είναι αληθινά. Την Αντιγόνη δεν την έχει ερωτευτεί καθόλου. Απλά περνάει την ώρα του μαζί της».

Ενώ, αποκάλυψε επίσης πως «Υπάρχει κάποια που ξέρει ότι ο Δημήτρης δεν είναι γιος της Αθηνάς. Θα το πει και το μυστικό θα γίνει γνωστό το μυστικό».

Τέλος για τα Χριστούγεννα η Γη της Ελιάς;

Όπως έγινε γνωστό στον αέρα η σειρά Γη της Ελιάς, δεν πρόκειται να σταματήσει για τις εορτές, αντιθέτως θα προβάλλεται τις ημέρες που μας έχει συνηθίσει κανονικά.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104 - Τετάρτη 15/12

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Νικόλα αναστατώνει την Αρεόπολη και συγκλονίζει αυτούς που τον ήξεραν και τον αγαπούσαν.

Η Μαργαρίτα χωρίς ιδιαίτερη αφορμή, κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Ιάκωβο και καταλαβαίνει πως τα αισθήματά της απέναντί του είναι κάτι παραπάνω από φιλικά και το εξομολογείται στην Αθηνά.

Η Αρετή είναι μόνη της στο σπίτι, σηκώνεται για να κάνει δουλειές, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει.

. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και ο αστυνόμος Κουράκος, ο οποίος αποφασίζει να κάνει μια δυναμική κίνηση για να δείξει στον Στάθη ποιος έχει το πάνω χέρι στην κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί.