The Bachelor 2 - highlights 15/12: Ενοχλημένοι γονείς, κλάματα και μια αποχώρηση με νεύρα

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 15/12: Ενοχλημένοι γονείς, κλάματα και μια αποχώρηση με νεύρα

Ένα βήμα βρισκόμαστε πριν από τον μεγάλο τελικό του The Bachelor 2. Στο χθεσινό λοιπόν επεισόδιο είδαμε κλάματα, νεύρα, αλλά και μια αποχώρηση με πάρα πολλές σπόντες.

Τα 15/12 highlights του The Bachelor 2

Ο αδερφός της Ιζαμπέλας έφερε σε δύσκολη θέση τον Αλέξη Παππά

Το πρώτο άτομο το οποίο ήρθε σε επαφή με τον Bachelor ήταν ο αδερφός της Ιζαμπέλας καθώς φάνηκε αρκετά αποφασισμένος να τον "στριμώξει" για τα καλά. Μάλιστα, μόλις τον αντίκρισε του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το σφίγγουμε πιο δυνατά το χέρι στη Ρωσία».

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν οι δύο άνδρες, ο Αλέξης Παππάς φάνηκε να έρχεται σε αμηχανία με όσα του είπε ο αδερφός της Ιζαμπέλας. «Θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα. Είναι περίεργο να έχω την αδερφή εδώ, να γνωρίζει έναν άνδρα και αυτός να έχει άλλες τρεις και να…».

Ξέσπασε σε κλάματα η Αθηνά NY - «Είστε όλες "Πινόκιο" εδώ μέσα»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για άλλη μια φορά στο επεισόδιο του The Bachelor 2 καθώς όσο οι μέρες περνούν και φτάνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια που έχουν παραμείνει στη βίλα "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο για τα μάτια του Αλέξη Παππά.

Έτσι, η Αθηνά New York ξέσπασε και άρχισε να κλαίει μετά από τον διαπληκτισμό που είχε με την Άννα Ζένιου καθώς ισχυρίζεται πως τα υπόλοιπα κορίτσια δεν τον θέλουν πραγματικά. Μάλιστα, δεν δίστασε να τις αποκαλέσει "πινόκιο" αφού θεωρεί πως τόσο καιρό λένε ψέματα.

Ο Αλέξης Παππάς σκέφτεται το επόμενο βήμα με την Γιώτα;

Πιο συγκεκριμένα, μετά από το ραντεβού της Ιζαμπέλας μαζί με τον αδερφό της και τον Bachelor, σειρά είχε η Γιώτα. Μόλις αντίκρισε τους γονείς της ήταν άκρως επική η στιγμή αφού δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Βέβαια, λίγο αργότερα δεν άργησε να πέσει στο τραπέζι και η συζήτηση σχετικά με τον γάμο μιας και ο πατέρας της Γιώτας θα ήθελε αρκετά να δει την κόρη του νυφούλα. Άραγε τι αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς;

Ενοχλημένοι οι γονείς της Γιώτας - «Ένα πράγμα δεν μου αρέσει»

Mετά από την Ιζαμπέλα σειρά είχε κι η Γιώτα. Μπορεί να έπεσε από νωρίς η συζήτηση στο τραπέζι σχετικά με το γάμο τους ωστόσο οι γονείς της Γιώτας δεν δίστασαν να δείξουν πως ήταν ιδιαιτέρα προβληματισμένοι με τον Bachelor. Τι συνέβη;

«Εύχομαι η κόρη μου να βάλει το γκολ στη καρδιά σας»

Τα κορίτσια συγκινήθηκαν αρκετά με την έκπληξη του Αλέξη Παππά καθώς αποφάσισε πως είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή να γνωρίσει από κοντά τις οικογένειες των κοριτσιών που έχουν μείνει στη βίλα.

Ωστόσο, η οικογένεια της Γιώτας δεν δίστασε να αναφέρει το παράπονο που είχαν με τον Bachelor καθώς δεν τους άρεσε καθόλου το γεγονός πως εκείνος έπρεπε να φιλάει και τα υπόλοιπα κορίτσια.

Μάλιστα, η Άννα Ζένιου "λύγισε" μόλις αντίκρισε κι εκείνη την αγαπημένη της μητέρας καθώς η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι το άλλο της μισό.

Όπως ήταν λογικό ακόμη και η μητέρα της είχε να κάνει πολλές ερωτήσει στον Αλέξη Παππά. Στο τέλος της συζήτησης του είπε: «Αυτό που εύχομαι είναι η κόρη μου να βάλει το γκολ στη καρδιά σας».

«Το ψέμα νίκησε» - Αποχώρησε από την βίλα και τα "έχωσε" στον Αλέξη Παππά

Μετά από τα 4 ραντεβού που είχε ο Αλέξης Παππάς με τις οικογένειες των κοριτσιών, η αγωνία τους "χτύπησε" κόκκινο αφού τους ανακοίνωσε πως μια θα έπρεπε να αποχωρήσει από τη βίλα.

Η αποψινή τελετή των Ρόδων ήταν αρκετά δύσκολη για τον Αλέξη Παππά καθώς τα συναισθήματά του ήταν ανάμεικτα μιας και ήταν αρκετά δύσκολο για εκείνον σε αυτή τη φάση να πει το τελευταίο "αντίο" σε μια κοπέλα.

Έτσι, με αρκετή δυσκολία πήρε την απόφασή του κι επέλεξε να αποχωρήσει από την βίλα, η Ιζαμπέλα. Βέβαια, η ίδια δεν δίστασε να αφήσει το δικό της ηχηρό σχόλιο λίγο πριν αποχωρήσει.