Φάρμα 2: Ποιος παίκτης αποχώρησε στο αποψινό επεισόδιο;

Δεν κατάφερε να διεκδικήσει την παραμονή στο ριάλιτι του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ποιος παίκτης αποχώρησε στο αποψινό επεισόδιο;

Το βράδυ της Παρασκευής 17/12 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο της Φάρμας 2 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μετά από την αποκάλυψη του Παναγιώτη Ψωμιάδη για το παράπονό του, σειρά είχε η ανάδειξη του νικητή από τον αγώνα προκειμένου οι δυο παίκτες να διεκδικήσουν την πολυπόθητη θέση.

Οι δυο παίκτες μονομάχησαν σε τρία διαφορετικά αγωνίσματα και τελικά αυτός που τα πήγε καλύτερα ήταν ο Δήμος Περπερίδης, ο οποίος πήρε τρεις νίκες. Έτσι, η Κρίστυ Λυκοπούλου ήταν αυτή που αποχώρησε από τη «Φάρμα» στο αποψινό επεισόδιο.

Η αποχώρηση της Κρίστυ Λυκοπούλου από τη Φάρμα 2

Λίγα λόγια για τη Κρίστυ Λυκοπούλου

Είμαι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, και μεγαλωμένη ως καλλιτέχνης, αφού από τα 5 μου έπαιζα θέατρο. Είμαι 100% Υδροχοάκι, με cool προσωπικότητα, ελεύθερο πνεύμα γεμάτο φαντασία και πρωτοπόρες ιδέες. Λατρεύω την εξέλιξη και να ανακαλύπτω διαρκώς, μέσα από όλες τις συνθήκες, νέες εκδοχές του εαυτού μου! Αν και σπούδασα στο ΑΕΙ Θεατρικών Σπουδών στην Πάτρα, ούσα από τα 17 μου με μια βαλίτσα στο χέρι και ζώντας σε Εστία, σε ένα δωμάτιο 1χ1 χωρίς τουαλέτα και ετοιμόρροπη να πέσει από τους σεισμούς, τα κατάφερα και συνέχισα στη δραματική σχολή Ίασμος Αθηνών. Όσο σπούδαζα υποκριτική, και παράλληλα δούλευα σαν δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού σε παιδιά, ο θάνατος του πατέρα μου με ανάγκασε να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη, όπου εργάστηκα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Η γυμναστική υπήρχε πάντα στη ζωή μου, αφού από 12 ετών ξεκίνησα στίβο στο 100αρι και ανώμαλο δρόμο, συμμετέχοντας σε πολλούς αγώνες ανηλίκων και βγαίνοντας 2η σε διαγωνισμούς στη Βόρεια Ελλάδα. Πιστεύω πολύ στον Θεό, πήγαινα στο Κατηχητικό, μεγάλωσα με αρχές και έκανα 10 χρόνια παραδοσιακούς χορούς! Η οικογένειά μου μένει στην Αριδαία και παράγει μέλι, ενώ ο γαμπρός μου είναι ιερέας. Νιώθω απόλυτα ευγνώμων για όσα είμαι και προτείνω στον κόσμο να… believe the unbelievable! Πιστεύω ότι η ζωή τώρα ξεκινάει και ότι από αυτά που έχω να κάνω, βρίσκομαι μόλις στο 0!

Φάρμα 18 παίκτες 14