Big Brother 2 - highlights τελικού: Ο νικητής των των 100 χιλιάδων και τα κλάματα Γκουντάρα - Κάκκαβα

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights τελικού: Ο νικητής των των 100 χιλιάδων και τα κλάματα Γκουντάρα - Κάκκαβα

Το βράδυ της Παρασκευής 17/12 ανακοινώθηκε ο νικητής του Big Brother 2, 16 εβδομάδες μετά την πρεμιέρα. Συγκινήθηκαν παίκτες και παρουσιαστές.

Τα highlights του τελικού του Big Brother 2

Η έναρξη του μεγάλου τελικού και η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κάκκαβα

H Νάταλι Κάκκβα τράβηξε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο πλατό, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά.

Η Ανχελίτα, ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Νίκος Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή απέχουν μία ανάσα από το στόχο τους. Το τηλεοπτικό κοινό χθεσ αποφάσισε στο Big Brother Live με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα. Πιο συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές ήταν εμφανώς συγκινημένοι μιας και το συγκεκριμένο ταξίδι φτάνει στο τέλος του.

Ποιος παίκτης κατέκτησε την τέταρτη θέση στον μεγάλο τελικό;

Μετά από τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών του Big Brother 2, ήρθε η ώρα που έπρεπε να ανακοινώσουν τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και στους διαγωνιζόμενους το ποιος κατάφερε να κερδίσει την τέταρτη θέση στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή που πήρε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε πρώτη από το σπίτι του μεγάλου αδελφού ήταν τελικά η Ανχελίτα. Η ίδια μόλις το άκουσε φίλησε αμέσως τον Παναγιώτη Πέτσα και κατευθύνθηκε στο πλατό για να συναντήσει τους παλιούς της συμπαίκτες.

Η κατάκτηση της τρίτης θέσης και οι δύο παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας ο οποίος μετά από την ανακοίνωση χαιρέτησε την Ευδοκία και τον Νίκο και τους ευχήθηκε τα καλύτερα.

Ποιος είναι ο νικητής του μεγάλου αδελφού;

Μετά από 16 εβδομάδες, αναδείχθηκε στο χθεσινό live του Big brother 2 ο μεγάλος νικητής της βραδιάς μετά από τις δυο αποχωρήσεις που δεν ήταν και τόσο αναμενόμενες.

Όπως σας είχαμε αναφέρει, ο Νίκος Τακλής κατάφερε να παραμείνει μέχρι το τέλος και να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Μάλιστα, για πρώτη φορά οι τέσσερις συγκάτοικοι με τη μεγαλύτερη δυναμική που έφτασαν ως τον τελικό ήταν τα δύο ζευγάρια που δημιουργήθηκαν μέσα στο σπίτι.

Τα κλάματα Γκουντάρα - Κάκκαβα