J2US - highlights 18/12: Το παραλίγο ατύχημα του Φασουλή και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2US - highlights 18/12: Το παραλίγο ατύχημα του Φασουλή και το ζευγάρι που αποχώρησε

Μοναδικό για ακόμη μια φορά ήταν το live του J2US. Τα Σάββατα μας τις τελευταίες εβδομάδες έχουν γεμίσει χορό και τραγούδι και οι εμφανίσεις πριν τον τελικό είναι απίθανες.

Τα 18/12 highlights του J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε ρεσιτάλ στην έναρξη του show με την ερμηνεία του

Ο Νίκος Κοκλώνης σε κάθε live του J2US επιλέγει να κάνει άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις, όπως έγινε για άλλη μια φορά χθες 18/12. Ο ίδιος εμφανίστηκε στη σκηνή του λαμπερού show δίπλα σε ένα χιονισμένο σκηνικό, γεμάτο χριστουγεννιάτικα δέντρα και πολλά ξωτικά.

Μάλιστα, όταν τελείωσε το ρεσιτάλ, δήλωσε ότι πλέον «τραγουδάω τα πάντα, υπηρετώ όλα τα είδη και έχει βελτιωθεί η φωνή μου», με την κριτική επιτροπή να μην μπορεί να συγκρατηθεί από τα γέλια. Δείτε επίσης εδώ πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός.

Αποθεώθηκε ο Μπάρκουλης από τον Φασουλή - «Είσαι showman»

Στη σκηνή, σειρά είχε ο Νίκος Μπάρκουλης με την Εβελίνα Νικόλιζα καθώς ερμήνευσαν το τραγούδι «Με λένε Πόπη» και άφησαν τους πάντες άφωνους.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι δέχτηκαν πολύ ευχάριστα σχόλια από την κριτική επιτροπή καθώς έμειναν με το στόμα "ανοιχτό". Η Βίκυ Σταυροπούλου δεν δίστασε να πει χαρακτηριστικά:

«Πάρα πολύ μου αρέσατε. Ανυπομονούσα, τρελάθηκα με την πιτσιρίκα στην αρχή, ένα χειροκρότημα για τη Λουκία και Νίκο σε ευχαριστήθηκα σήμερα. Το έκανες με χαρά και αυτοπεποίθηση, έχασες λίγο τα λόγια σου. Ήσουν πολύ καλός».

Ενώ από την άλλη ο Σταμάτης Φασουλής αποθέωσε τον Νίκο Μπάρκουλη λέγοντας του: «Ήσουν πολύ καλός, με πολύ αέρα και είσαι showman».

"Κάγκελο" ο Κοκλώνης με την εμφάνιση Λιόλιου - Παναγιώταρου

Μετά είδαμε την Κατερίνα Λιόλιου μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Να τονίσουμε πως οι δυο τους από τα πρώτα κιόλας Live ήταν αρκετά καλές με αποτέλεσμα να θεωρούνται πλέον ένα από τα φαβορί του show.

Έτσι, στο χθεσινό live οι δυο τους "κέντρισαν" για τα καλά τα βλέμματα των κριτών αφού τραγούδησαν το «These Boots Are Made for Walkin».

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης μετά το τέλος της εμφάνισης που έκαναν τα κορίτσια έμεινε με το στόμα "ανοιχτό" λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι Άγιο βασιλίτσες μου! Κουκλάρες, φωνάρες, ότι και να πω είναι… άρες! Τέλειες».

Παραλίγο ατύχημα για τον Σταμάτη Φασουλή - Τι συνέβη;

Μέσα από την συχνότητα του ALPHA παρακολουθήσαμε το 13ο live του J2US όπου η έναρξη του Νίκου Κοκλώνη ήταν για άλλη μια φορά άκρως εντυπωσιακή. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του live συνέβη ένα απρόοπτο με τον Σταμάτη Φασουλή.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που έκρινε την εμφάνιση του Μαρίνου Κόνσολου και της Ελένης Δήμου, η καρέκλα του έσπασε με αποτέλεσμα να προλάβει στο λεπτό να μην πέσει προς τα πίσω.

«A, έπεσε η καρέκλα. Τον μάτιασε η Βίκυ. Το ‘ξέρα. Α πα πα, μάτι. Τον φάγατε τον Σταμάτη σήμερα», είπε τότε ο Νίκος Κοκλώνης με τον Σταμάτη Φασουλή να προσθέτει γελώντας: «Ποιος με… Τέλος πάντων… Ποιος με έριξε από την καρέκλα, δεν ξέρω».

Εντυπωσίασε με την εμφάνισή του ο Τζέιμς Καφετζής την Δέσποινα Βανδή - «Ήσουν παραδόξως καλός»

Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν μεγάλη έκπληξη για τους κριτές καθώς κατάφερε να τραγουδήσει μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου το «Γίνεται» αρκετά καλά αφήνοντας ευχαριστημένους τους κριτές.

Η Δέσποινα Βανδή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήσουν παραδόξως καλός. Βρέθηκες πολύ κοντά στις νότες και πέτυχες αρκετές. Αν κάτι μου έλειψε σε όλο αυτό ήταν η εξωστρέφεια που είναι κόντρα στην προσωπικότητά σου».

Από την άλλη, η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε: «”Καταστροφή” είπα όταν άκουσα ότι θα πείτε αυτό το τραγούδι. Ήσουν όμως μια χαρά στο τραγούδι και θεωρώ ότι από τις πρώτες φορές που δεν μπορούσαμε να σε ακούσουμε, τώρα σε ακούμε με ευχαρίστηση. Το θέμα είναι η προσωπικότητά σου που υπερισχύει. Για καλό το λέω».

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Τελικά το ζευγάρι που αποχώρησε από το "Just the 2 of us" ήταν η Super Κική με τον Γιώργο Βελισσάρη.