The Voice - highlights ημιτελικού: H "καυτή" εμφάνιση της Παπαρίζου και οι 8 παίκτες του τελικού

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - highlights ημιτελικού: H

Σήμερα 19/12 θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του The Voice και χθες είδαμε να ανακοινώνονται οι παίκτες που θα διεκδικήσουν την νίκη. Ωστόσο, η Έλενα Παπαρίζου τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Τα 18/12 highlights του The Voice

Η λαμπερή έναρξη του live μουσικού show ένα βήμα πριν τον τελικό

Χθες δόθηκε το σύνθημα για την επίσημη έναρξη της τελικής ευθείας μιας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μάθουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του μουσικού διαγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης δήλωσε πως είναι φανερά συγκινημένος μιας και για ακόμη μια χρονιά έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο.

Από την άλλη, η φετινή σεζόν για το The Voice έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως μια από τις πιο ανατρεπτικές, αφού το επίπεδο των διαγωνιζόμενων είναι πολύ υψηλό.

Ο Σάκης Ρουβάς "κάρφωσε" on air την μεγάλη έκπληξη του τελικού

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Σάκη Ρουβά ο οποίος έκανε κατά λάθος μια από τις πολλές εκπλήξεις του αυριανού τελικού, μιας και η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει επί σκηνής μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη.

«θα είναι μια εκπληκτική βραδιά απόψε! Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε τα παιδιά μας που τα έχουμε προετοιμάσει και τα έχουμε δώσει όλα και οι τέσσερις.

Έχουμε πραγματικά εργαστεί με τα παιδιά, έχω παρακολουθήσει και πρόβες των υπόλοιπων coaches και θα έχουμε πάρα πολύ ωραίες εμφανίσεις στην σκηνή. Εκτός από αυτό, όμως, απόψε θα έχουμε την χαρά να ακούσουμε τον Πάνο και την Έλενα να τραγουδάνε μαζί».

«Όχι» έσπευσε να διορθώσει η Έλενα Παπαρίζου συμπληρώνοντας πως «αύριο είμαστε εμείς».

«Μου έφαγες την έκπληξη του τελικού! Ήταν να την πω στο τέλος του επεισοδίου αλλά τώρα ας το πάρει το ποτάμι, αύριο θα έχουμε πολλές εκπλήξεις».

Διαγωνιζόμενος "έκλεψε" τις εντυπώσεις με το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Βολίκας είναι ένας από τους παίκτες που κατάφερε να κεντρίσει τα βλέμματα μιας και ο coach του, Σάκης Ρουβάς, του είχε αναθέσει να τραγουδήσει στο live την τελευταία επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού "Τελικά".

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον συνεχάρη και του είπε ότι η ερμηνεία του ήταν συγκλονιστική, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του ακούγοντας τόσο θετικά σχόλια.

Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν στον τελικό

Αυτοί που κατάφεραν να περάσουν στον αυριανό τελικό είναι ο Ανδρέας Μηλιώτης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ο Δημήτρης Κανάκης από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, ο Γιώργος Πάττας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και η Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.