Ήλιος - σούπερ αποκλειστικό: Στην φυλακή ο...

Η Ιωάννα βάζει να χτυπήσουν την Αλίκη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήλιος - σούπερ αποκλειστικό: Στην φυλακή ο...

Μετά την αυτοκτονία που θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές της σειράς Ήλιος (δείτε εδώ ποιος βάζει τέλος στην ζωή του), έρχεται ακόμα μια συγκλονιστική συνέντευξη που την ξέρει πρώτο το Youweekly.gr και το Tv24.

Το σχέδιο του Στέφανου να πάρει μαζί του την Αθηνά και να διαφύγει, αποτυγχάνει. Ο Δημήτρης με τη βοήθεια της εισαγγελέως τον συλλαμβάνει. Όμως στη φυλακή δεν είναι μόνος.

Ο Στέφανος συνειδητοποιεί ότι δεν έχει πλέον πολλά περιθώρια και η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου. Ο διοικητής τού προτείνει να συνεργαστούν. «Θα απάγω τη Σοφία για σένα και θα τους πεις ότι θα την αφήσεις ελεύθερη μόνο αν η Αθηνά έρθει μαζί σου», του προτείνει. «Σύμφωνοι», του λέει ο Στέφανος και το επικίνδυνο σχέδιο καταστρώνεται προκειμένου να καταφέρει να διαφύγει, παίρνοντας μαζί του και την αγαπημένη του και μητέρα του παιδιού του. Ο Δημήτρης και ο Χρήστος είναι επί ποδός, το ίδιο και η Αθηνά που μπαίνει μπροστά ώστε να γίνει το «δόλωμα» για τον Στέφανο προκειμένου να συλληφθεί.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Σοκαριστίκες εξελίξεις στην σειρά Ήλιος

Ο Σταματίου κρατά όμηρο τη Σοφία. Ο Χρήστος και ο Λαϊνάς τον εντοπίζουν. Για τον διοικητή πλέον δεν υπάρχει διαφυγή. Ομως δεν παραδίνεται και θα αυτοκτονήσει. Και ο Στέφανος όμως αυτή τη φορά δεν θα καταφέρει να διαφύγει και θα συλληφθεί. Η Αθηνά βάζει το καθήκον πάνω από όλα και τον κλείνει στη φυλακή, κι ας περιμένει το παιδί του. Η στάση της απέναντί του είναι τρομερά αρνητική. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει αλλά η δικαιοσύνη για εκείνη είναι πάνω από όλα. Οπως και δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό της, καθώς παρά το γεγονός ότι ξέρει ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, εκείνη, ακόμη κι αν δεν το παραδέχεται, έχει αισθήματα για εκείνον. Μέσα της γίνεται μια προσωπική διαμάχη.

Από τη στιγμή που ο Στέφανος φυλακίζεται, τον επισκέπτεται καθημερινά. «Εγώ πάντα θα σε αγαπώ», της λέει εκείνος. «Το μόνο που έχουμε εμείς οι δύο να μας ενώνει είναι το παιδί», του απαντάει εκείνη αλλά δεν είναι έτσι. Ο Στέφανος ακόμη και πίσω από τα σίδερα την πιέζει με διάφορους τρόπους προκειμένου να την έχει κοντά του και να ελέγχει τη ζωή της.