GNTM 4 - τελικός: Σκέφτηκε να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος - Ξέσπασε σε κλάματα μόλις άκουσε την ανακοίνωση των κριτών

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4 - τελικός: Σκέφτηκε να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος - Ξέσπασε σε κλάματα μόλις άκουσε την ανακοίνωση των κριτών

Την τελευταία τους πασαρέλα πραγματοποιήσαν στον αποψινό (20/12) τελικό του GNTM 4 οι τρεις φιναλίστ, Κυβέλη, Όλγα και Κωνσταντίνος.

Οι εντάσεις μεταξύ τους ήταν αρκετές από την αρχή κιόλας του επεισοδίου, ωστόσο τα νεύρα αυξήθηκαν, μετά την βαθμολογία του catwalk τους.

Η Κυβέλη προηγούνταν από το πρώτο μέρος του τελικού, ωστόσο και απόψε συγκέντρωσε με διαφορά τους περισσότερους βαθμούς, κάτι που έκανε τον Κωνσταντίνο έξαλλο.

Μάλιστα, πάνω στα νεύρα του, ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς, ενώ έβαλε και τα κλάματα. Ωστόσο, όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τον λόγο του ξεσπάσματός του, εκείνος υποστήριξε πως απλά του λείπει ο σύντροφός του. Στο πλευρό του βρέθηκαν αμέσως οι κριτές και ο ίδιος αναθεώρησε για τα όλα όσα είχε πει.

Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου στον τελικό του GNTM 4

Spoiler: Αυτή είναι η νικήτρια! Κερδίζει 50.000 ευρώ, αυτοκίνητο, κοσμήματα και συμβόλαιο

Όλγα, Κυβέλη και Κωνσταντίνος θα πρέπει να "μονομαχήσουν" μπροστά από τον φωτογραφικό φακό με σκοπό την νίκη. Ήδη έχει διαρρεύσει το όνομα του παίκτη-παίκτριας που τελικά θα είναι το επόμενο top model της Ελλάδας.

Το μοντέλο που θα βγει πρώτο σε βαθμολογία μάλιστα θα είναι και εκείνο που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels και φυσικά συνεργασία με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London.

Μπροστά στην βαθμολογία όπως είδαμε στο επεισόδιο της περασμένης Τρίτης είναι η Κυβέλη με 74, μετά έρχεται ο Κωνσταντίνος με 70 και στο τέλος η Όλγα με 69.

Το twitter έχει πάρει "φωτιά" και θέλει για νικήτρια την Κυβέλη την "κακιά" όπως έχουν χαρακτηρίσει πολλοί, παίκτρια του GNTM 4. Μάλιστα, σίγουρη φαίνεται πως είναι η νίκη της...