GNTM 4 - τελικός: Ξεκίνησε το live - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα και των κριτών

Πιο λαμπεροί από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4 - τελικός: Ξεκίνησε το live - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα και των κριτών

Το δεύτερο μέρος του μεγάλου τελικού του GNTM 4 παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (21/12) και μάλιστα πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε και το live κομμάτι.

Στο τιμόνι της παρουσίασης βρισκόταν ο Γιώργος Καράβας ο οποίος καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό με τα πιο θερμά λόγια.

«Καλησπέρα σας είμαστε live από τo λαμπερό πλατό του gntm. Η χαρά,η συγκίνηση και η αγωνία όλων μας έχει φτάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό λίγο πριν την μεγάλη ανακοίνωση του νικητή του GNTM για το 2021. Βέβαια τελικός χωρίς κριτές δεν μπορεί να γίνει.. Ας υποδεχτούμε την κριτική επιτροπή» είπε χαρακτηριστικά ο coach του ριάλιτι μοντέλων. Έτσι λοιπόν στη σκηνή εμφανίστηκαν οι 4 κριτές αλλά και ένας Άγιος- Βασίλης ο οποίος ξετρέλανε τους κριτές και φωτογραφήθηκαν μαζί του! Μάλιστα, κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ για το GNTM 5!

Το live του τελικού του GNTM 4

Spoiler: Αυτή είναι η νικήτρια! Κερδίζει 50.000 ευρώ, αυτοκίνητο, κοσμήματα και συμβόλαιο

Όλγα, Κυβέλη και Κωνσταντίνος θα πρέπει να "μονομαχήσουν" μπροστά από τον φωτογραφικό φακό με σκοπό την νίκη. Ήδη έχει διαρρεύσει το όνομα του παίκτη-παίκτριας που τελικά θα είναι το επόμενο top model της Ελλάδας.

Το μοντέλο που θα βγει πρώτο σε βαθμολογία μάλιστα θα είναι και εκείνο που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels και φυσικά συνεργασία με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London.

Μπροστά στην βαθμολογία όπως είδαμε στο επεισόδιο της περασμένης Τρίτης είναι η Κυβέλη με 74, μετά έρχεται ο Κωνσταντίνος με 70 και στο τέλος η Όλγα με 69.

Το twitter έχει πάρει "φωτιά" και θέλει για νικήτρια την Κυβέλη την "κακιά" όπως έχουν χαρακτηρίσει πολλοί, παίκτρια του GNTM 4. Μάλιστα, σίγουρη φαίνεται πως είναι η νίκη της...