GNTM 4 - τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Ξέσπασε σε κλάματα μετά το άκουσμα του ονόματός του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4 - τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν στο αποψινό (20/12) και τελευταίο επεισόδιο του GNTM 4 οι τρεις φιναλίστ, Κυβέλη, Όλγα και Κωνσταντίνος.

Απόψε πραγματοποιήθηκε το δεύτερο μέρος του τελικού, που αποτελούνταν από δύο δοκιμασίες, από μια μεγάλη πασαρέλα καθώς κι από ένα διαφημιστικό σποτ για premium ποτό.

Λίγο αργότερα, ξεκίνησε και η ώρα της live μετάδοσης και οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός αξιολόγησαν το τελικό αποτέλεσμα, όπου τελικά προηγούνταν η Κυβέλη με αρκετούς βαθμούς μπροστά.

Μετά λοιπόν την βαθμολόγηση της κριτικής επιτροπής αλλά την ψηφοφορία του κοινού, το μοντέλο που κατέκτησε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα, ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels και ένα συμβόλαιο με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London είναι τελικά η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, επιβεβαιώνοντας το spoil που είχαμε ήδη μεταφέρει εμείς.

Η Κυβέλη η φετινή νικήτρια του GNTM 4

Λίγα λόγια για την νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλη

Η Κυβέλη είναι 19 ετών και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ως άνθρωπος είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη. Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα. Στα 16 της, η Κυβέλη πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το modelling.

Τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της. Στον διαγωνισμό έρχεται με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.

Motto: “Now or never”

GNTM 4 Κυβέλη Χατζηευστρατίου