Η κίνηση "βόμβα" του ΣΚΑΙ για να εξαφανίσει τον ανταγωνισμό την παραμονή των Χριστουγέννων

Πρόσωπα έκπληξη στον αέρα του σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η κίνηση

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των τηλεοπτικών σταθμών για τις ημέρες των ρεβεγιόν. Ο ΣΚΑΙ από τη μεριά του, έχει κλείσει δυο ονόματα "φωτιά" για να εμφανιστούν on air την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Δυνατά ονόματα από το χώρο της μουσικής θα εμφανιστούν από την σκηνή του «Αθηνών Αρένα» και θα χαρίσουν στους τηλεθεατές μια μοναδική βραδιά γεμάτη τραγούδι και χορό.

Αυτοί θα εμφανιστούν στον ΣΚΑΙ την Παραμονή των Χριστουγέννων

Στο εορταστικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα συμμετάσχουν ο Γιάννης Πλούταρχος με την κόρη του Κατερίνα Κακοσαίου - δείτε φωτογραφία της - και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Σταμάτης Γονίδης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Κατερίνα Στανίση, ο Στέλιος Διονυσίου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Γωγώ Τσαμπά.

Ο Πλούταρχος και η κόρη του στον ΣΚΑΙ

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Πλούταρχο

Γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1970 στη Μαυρόγεια Βοιωτίας, ένα μικρό χωριό έξω από τον Ορχομενό. Για πρώτη φορά τραγούδησε επαγγελματικά σε ένα μικρό μαγαζί στον Κορυδαλλό. Απογοητευμένος από τις συνθήκες που επικρατούσαν στο χώρο του τραγουδιού, το εγκατέλειψε δυο φορές και ασχολήθηκε με άλλα επαγγέλματα και ιδιαίτερα την κομμωτική προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Δύο χρόνια περίπου μετά την πρώτη του εμφάνιση, συναντήθηκε με το Δημήτρη Κορδατζή και τον Ηλία Φιλίππου, που τον έφεραν σε επαφή με τον πρώτο του παραγωγό, το Γιώργο Μακράκη. Στον τελευταίο οφείλεται και το ψευδώνυμο "Πλούταρχος". Έτσι εισήλθε στη δισκογραφία και κυκλοφόρησε το 1998 την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μόνο εσύ». Ενάμιση μήνα πριν από την κυκλοφορία του δίσκου, είχε κυκλοφορήσει ένα CD single που περιείχε 3 από τα τραγούδια του δίσκου. Από τα 15 συνολικά τραγούδια, ξεχώρισαν τα «Μήπως έρθεις» και «Ένας Θεός».

Το 2001 κυκλοφορεί το πιο επιτυχημένο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο ''Μικρές Φωτογραφίες'' δίνοντας 150.000 αντίτυπα με μεγαλύτερη επιτυχία του ''Αχ κορίτσι μου''.

Το άλμπουμ «Δεν είναι ο έρωτας...παιδί της λογικής» ήταν πολύ επιτυχημένο, και το 2003 επανακυκλοφόρησε με ένα επιπλέον νέο τραγούδι, το «Ποιο μονοπάτι» καθώς και bonus DVD με 9 video clip. Αυτή η δουλειά έγινε τριπλά πλατινένια, όπως και το «Πάει λίγος καιρός...», που κυκλοφόρησε και αυτό το 2003, με 19 τραγούδια και που επίσης επανακυκλοφόρησε το 2004 με ένα επιπλέον τραγούδι, το κλασικό «Αν θυμηθείς τ' όνειρό μου» του Μίκη Θεοδωράκη. Το εν λόγω τραγούδι περιλαμβάνεται στο album "ΦΩΣ" το οποίο περιέχει τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη ερμηνευμένα σε σύγχρονο ύφος από κορυφαίους καλλιτέχνες και είναι το soundtrack των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004.

Από εκεί και έπειτα η καριέρα του απογειώθηκε...