J2us: "Η Δέσποινα Βανδή..." - Η ανακοίνωση του ALPHA για το επεισόδιο των Χριστουγέννων 25/12

Τι θα συμβεί στον μεγάλο ημιτελικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2us:

Χριστούγεννα αύριο 25/12 και μιας και ο καιρός θα μας τα χαλάσει αρκετά (δείτε εδώ την πρόγνωση) πολύς θα είναι ο κόσμος που θα καθίσει σπίτι του και θα συντονιστεί στην συχνότητα του ALPHA για να παρακολουθήσει τον μεγάλο ημιτελικό του J2us.

Λάμψη, μουσική, χορός και τραγούδι είναι σίγουρο πως δεν θα λείψουν!

Εκπλήξεις στον μεγάλο ημιτελικό του J2us

Πιο φαντασμαγορικό, πιο εντυπωσιακό, πιο σύγχρονο, πιο διασκεδαστικό, το «J2US» έρχεται στον Alpha ανήμερα τα Χριστούγεννα, στις 20:00, για να μας χαρίσει μουσική, χορό, τραγούδι και πολύ χαρά! Το απόλυτο μουσικό show υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με εκπλήξεις, κέφι, ανεβασμένη διάθεση και συναρπαστικές ερμηνείες, σε έναν μεγάλο ημιτελικό.

Μαέστρος κι ενορχηστρωτής της βραδιάς, ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος θα δώσει τον δικό του τόνο προσφέροντας, όπως πάντα, στιγμές ευφορίας και χαράς. Ο λαμπερός παρουσιαστής θα μας χαρίσει κι ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, ερμηνευμένο με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η υπέροχη Δέσποινα Βανδή θα ανέβει στο πλατό, για να ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες της, σε μια εμφάνιση η οποία θα συζητηθεί. Ο Θέμης Αδαμαντίδης επιστρέφει στο J2US για ένα ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή, το πρώτο στην καλλιτεχνική τους πορεία!

J2us Δέσποινα Βανδή

Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ: Η σπουδαία Ναταλία Γερμανού θα εμφανιστεί στο χριστουγεννιάτικο J2US ως guest σε ρόλο κριτή, για να δώσει τη δική της πινελιά με την αμεσότητα, το χιούμορ και τα ευθύβολα σχόλιά της.

Η σταθερή αξία του «J2US», Νίκος Κοκλώνης, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής και φυσικά τα 6 ζευγάρια , που ήδη ετοιμάζονται πυρετωδώς.

Ραντεβού στον ALPHA τo Σάββατο στις 20:00 για το 14ο live στο οποίο τα 6 πλέον ζευγάρια μας καλούν σε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο πάρτι.

«Το J2US κοστίζει στον Κοκλώνη...»

To πρωί της Δευτέρας 20/12, η εκπομπή Πρωινό θέλησε να σχολιάσει τα νούμερα τηλεθέαση που καταγράφηκαν στην prime time ζώνη του Σαββατοκύριακου. Κάπως έτσι, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ανενόχλητος, πόσο κοστίζει το κάθε επεισόδιο του J2US

«Εγώ θλίβομαι… Το show του Κοκλώνη που κάνει τηλεθέαση 10,8%, έχει 280,000 ευρώ το επεισόδιο. Είναι ό,τι πιο ακριβό έχει γίνει στην ελληνική τηλεόραση. Άρα, κάποιοι άνθρωποι που είναι δίπλα του, δεν του λένε κάτι να κάνει σωστά. Εγώ με χαρά να το πω και τσάμπα. Αν θέλει ο Νίκος Κοκλώνης κάθε εβδομάδα να χάνει απ’ την τσέπη του 150,000… Χάνει λεφτά», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

.