Ετοιμάζονται φυλακές στον Σασμό - Ποιοι θα βρεθούν πίσω από τα κελιά;

Η αποκάλυψη του σκηνοθέτη της σειράς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ετοιμάζονται φυλακές στον Σασμό - Ποιοι θα βρεθούν πίσω από τα κελιά;

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (24/12) ο Κώστας Κωστόπουλος, ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης της) ενώ έδωσε και ένα spoiler για τη συνέχεια.

Όπως εξήγησε ο κύριος Κωστόπουλος, στη συνέχεια της σειράς αναμένεται να δούμε και κάποιους από τους χαρακτήρες να περνούν τα σίδερα της φυλακής.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο ποιοι θα είναι αυτοί, ωστόσο είναι πιθανό να δούμε τον Αστέρη, ο οποίος θα σκοτώσει άθελά του τον Πετρή.

Οι αποκαλύψεις του σκηνοθέτη του Σασμού

Πάρθηκε η απόφαση του ALPHA για τη συνέχεια της σειράς

Τα δυνατά χαρτιά του σχεδιάζει να αξιοποιήσει με ακόμα μεγαλύτερη συχνότητα ο ALPHA. Ο Σασμός που σημειώνει υψηλά ποσοστά σταθερά θα αποτελέσει τον "πολιορκητικό κριό" για το κανάλι που προσπαθεί να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό.

Όλα δείχνουν πως ήδη έχει αποφασιστεί να συνεχιστεί η σειρά και δεύτερη σεζόν, κάτι βέβαια που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο σενάριο (δείτε εδώ πώς θα λειτουργήσει).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, στον ALPHA, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο από τον Ιανουάριο ο Σασμός να γίνει καθημερινός. Αυτό σημαίνει ότι στις τωρινές μέρες μετάδοσης (Δευτέρα - Πέμπτη) θα προστεθεί και πέμπτο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν αυτό θα προστεθεί την Παρασκευή, όπου θα βρει απέναντί του το επεισόδιο αποχώρησης της Φάρμας και το MasterChef ή την Κυριακή για να «χτυπήσει» το Survivor 5.

Σασμός μέρες προβολής