Πάμε Δανάη: Έπαθε σοκ η Δανάη Μπάρκα με το spoiler που ανακοινώθηκε για τη Γη της Ελιάς

«Αχ σας παρακαλώ να γίνει...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Έπαθε σοκ η Δανάη Μπάρκα με το spoiler που ανακοινώθηκε για τη Γη της Ελιάς

Τα spoiler για τη σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς, αποτελούν πλέον μία συνήθεια για την εκπομπή Πάμε Δανάη, ενώ η Δανάη Μπάρκα, κάθε φορά βρίσκει τον τρόπο να σοκάρεται με αυτά που της μεταφέρει ο συνεργάτης της, Αλέξης Μίχας.

Το πρωί της Δευτέρας (27/12), ο δημοσιογράφος επέστρεψε με ένα νέο spoiler για τη σειρά και η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε.

Το spoiler για τη Γη της Ελιάς και το σοκ της Δανάης Μπάρκα

Συγκεκριμένα, θα δούμε σύντομα την Ιουλία να έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο με τον Γιώργη και μάλιστα, τη μέρα του γάμου! Η Μυρτάλη τη ρωτάει ξεκάθαρα αν θέλει να προχωρήσει με το γάμο ωστόσο εκείνη δεν της δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Την ίδια στιγμή ο Κουράκος, ντυμένος γαμπρός την περιμένει στην εκκλησία.

Ο Στάθης προσπαθεί να αποτρέψει αυτόν τον γάμο για τελευταία φορά και έτσι συναντιέται με την Ιουλία λίγο πριν πάει στην εκκλησία.

Η Δανάη Μπάρκα μόλις άκουσε τα παραπάνω ξετρελάθηκε και ζήτησε να γίνει οπωσδήποτε κάτι για να χωρίσει η Ιουλία με τον Κουράκο και να τα φτιάξει με τον Στάθη.

Τι θα δούμε σήμερα (27/12) στη Γη της Ελιάς - Επεισόδιο 112

Το σκάνδαλο που ξεσπά στην Αρεόπολη για τη μητέρα της Αθηνάς και τον φόνο που έκανε στο παρελθόν, έχει μεγάλες συνέπειες στις ζωές των άμεσα εμπλεκόμενων σ’ αυτή την ιστορία.

Η Αθηνά φεύγει σαν κυνηγημένη και πηγαίνει στο Σούνιο, ενώ ο Ισίδωρος είναι σίγουρος ότι πλέον θα πετύχει τους σκοπούς του. Τη χαρά του τη χαλάει η ληστεία που γίνεται, μέσα στη νύχτα, στο σπίτι του και η βιαιότητα με την οποία φέρονται οι ληστές στον ίδιο και την Ιουλία.

Ο Μάνος επισκέπτεται τον Γρηγόρη στο νοσοκομείο κι εκεί μαθαίνει κάτι που αλλάζει τελείως την τροπή των γεγονότων σχετικά με τη φωτιά στο ελαιοτριβείο. Η Αθηνά παίρνει την απόφαση να πουλήσει τα πάντα στον Ισίδωρο και να αποχωρήσει από τη Μάνη, και του το ανακοινώνει πριν προλάβει να την εμποδίσει η μητέρα της.