Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Φάρμα 2: Τα τρυφερά φιλιά μεταξύ Αγγελικής Ηλιάδη και Γρηγόρη - «Είναι πολύ όμορφο όλο αυτό»

Οι συμβουλές της Σάσας Μπάστα στην φίλη της για το νέο αυτό ειδύλλιο

Φάρμα 2: Τα τρυφερά φιλιά μεταξύ Αγγελικής Ηλιάδη και Γρηγόρη - «Είναι πολύ όμορφο όλο αυτό»
TV24 27.12.2021 21:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα τρυφερά φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Αναστασιάδηκάτω από την κουβέρτα παρακολουθήσαμε στο αποψινό (27/12) επεισόδιο της Φάρμας, που έχουν ωστόσο προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

Η γνωστή τραγουδίστρια από τα πρώτα κιόλας επεισόδια είχε δηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον για τον συμπαίκτη της και όπως φαίνεται το ενδιαφέρον αυτό ήταν αμοιβαίο.

Μετά τα τρυφερά τετ α τετ τους, η Αγγελική Ηλιάδη, φανερά ενθουσιασμένη από το πως τελικά εξελίχθκε η μεταξύ τους σχέση, ανέφερε στην Σάσα Μπάστα: «Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ναι πως με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πιο κοντά, και είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο, αναπάντεχο θα έλεγα και εντάξει νιώθουμε πολύ ωραία».

Τα φιλιά Ηλιάδη - Αναστασιάδη στην Φάρμα

«Ντροπή της να ξεφτιλίζει τα...» - Εξωφρενών η πρώην πεθερά της για τα πλάνα στην Φάρμα

Οι αντιδράσεις είναι πολλές και αφορούν τόσο την διαφορά ηλικίας τους όσο και τον τρόπο που η γνωστή τραγουδίστρια διαχειρίζεται την δημόσια εικόνα της. Για τα εν λόγω πλάνα ξέσπασε και η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη ο οποίος το 2008 δολοφονήθηκε και με τον οποίο η Αγγελική Ηλιάδη έχει αποκτήσει έναν γιο τον, Μπάμπη.

Η ίδια μλώντας στο Πρώτο Θέμα και στον δημοσιογράφο Θάνο Μακρογαμβράκη είπε χαρακτηριστικά: «Τα έχω χαμένα. Όταν είδα το βίντεο αυτό να κυκλοφορεί από εκπομπή σε εκπομπή και να το σχολιάζουν όλοι τρελάθηκα. Όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης πριν από 13 χρόνια μπροστά στα μάτια της, εμείς ήμασταν οι πρώτοι μετά από μερικούς μήνες που της είπαμε να φτιάξει τη ζωή της γιατί ήταν νέα κοπέλα, αλλά όχι έτσι. Ντροπή της, τι άλλο θα μας δείξει.

Κάνει ό,τι θέλει, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, όμως δεν είναι έτσι γιατί έχει δυο παιδιά. Εμείς ως παππούδες του Μπαμπίνου της έχουμε κάνει τρία δικαστήρια, τα οποία έχουμε κερδίσει, προκειμένου να βλέπουμε το παιδί. Παρ’ όλα αυτά εκείνη συνεχίζει να μας το στερεί και να μην μας αφήνει να το βλέπουμε. Έχουμε να δούμε το παιδί από τότε που ο Μπάμπης έκλεισε έξι μήνες δολοφονημένος.

Το παιδί μας μπροστά στα μάτια της δολοφονήθηκε κι εκείνη δεν έκανε τίποτα για να βρεθούν εκείνοι που τον σκότωσαν. Τώρα, για τα χάλια αυτά τι να της πω, ότι κάνει καλά; Ε, όχι, ντροπή της να ξεφτιλίζει τα παιδιά της. Σήμερα είναι 44 ετών, σε λίγα χρόνια 50 και μπλέκει με νεότερους. Άσε που από αυτά που έχει κάνει στο πρόσωπό της σε λίγο δεν θα την γνωρίζουμε», ανέφερε η Μαρία Λαζαρίδη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα 2: Αναστάτωσε η Σάσα Μπάστα με το μικροσκοπικό μαγιό της - Άλαλοι όλοι οι παίκτες

Φάρμα 2: "Λιώνει" για τον Γρηγόρη η Αγγελική Ηλιάδη - "Τον κοιτάω σαν ξερολούκουμο"

Share