Φάρμα 2: Αυτή είναι η δεύτερη μονομάχος

Θα αγωνιστεί μαζί με την Σάσα Μπάστα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2: Αυτή είναι η δεύτερη μονομάχος

Την ψηφοφορία των παικτών για την ανάδειξη του δευτέρου μονομάχου παρακολουθήσαμε μεταξύ άλλων στο αποψινό (28/12) επεισόδιο της Φάρμας.

Η Αθανασία Τσουμελέκα, ως αρχηγός αυτής της εβδομάδας, όρισε ως πρώτη μονομάχο την Σάσα Μπάστα, μια επιλογή που έφερε αρκετά κλάματα και εντάσεις.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, οι παίκτες ψήφισαν τον παίκτη που θα αγωνιστεί αύριο (29/12) με την τραγουδίστρια και αυτή είναι η Χριστιάννα, η οποία απέσπασε 7 ψήφους, τους περισσότερους που έχει πάρει κάποιος παίκτης μέχρι στιγμής

Η ψηφοφορία για την δεύτερη μονομάχο στην Φάρμα 2

Πλάνταξε στο κλάμα και αποχώρησε οικειοθελώς - «Το έκρυψα και ζητώ συγγνώμη»

Λίγο μετά την ανάδειξη του νέου αρχηγού αυτής της εβδομάδας στην Φάρμα, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε όλους τους παίκτες στον αχυρώνα. Τότε, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια είπε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του: «Το έκρυψα από τα παιδιά και ζητώ συγγνώμη. Όλα στην ζωή έχουν μια αρχή κι ένα τέλος, για εμένα σε λίγες ώρες θα είναι η ώρα του αποχαιρετισμού. Απλά έμεινα για να παρακολουθήσω το αγώνισμα ασυλίας. Θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά και δεν ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο αλλά για να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να δοκιμάσω τις αντοχές μου.

To 2021 ήταν πολύ δύσκολος χρόνος… Ζητώ συγγνώμη αν δεν βοήθησα, όσο έπρεπε.. Η ζωή δεν τελειώνει στα 60, 70 και 80. Όσο ζεις, μαθαίνεις. Δώστε μου την ευκαιρία να φύγω, δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω και πόσα χρόνια ακόμα. Να προσέχετε», με την ομάδα να τον χειροκροτά.