Elif: Δύσκολες ώρες για τον γιο της Ζουλιντέ - "Θα τον σκοτώσω αν..."

Οι σημερινές 29/12 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Δύσκολες ώρες για τον γιο της Ζουλιντέ -

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της καθημερινής σειράς Elif, αφού μετά τον χωρισμό της Ζουλιντέ με τον Σαφάκ, ο γιος της κινδυνεύει. Θα καταφέρει να τον βρεις πριν να είναι αργά;

Οι 29/12 εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Η κατάσταση της υγείας της Ματσιντέ χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Αποφασίζει να γράψει για τον εαυτό της, τη ζωή της, τη Μελέκ και την Ελίφ ώστε να θυμάται τα γεγονότα σε περίπτωση που τα ξεχάσει όλα.

Η Μελέκ πηγαίνει στην έπαυλη να βοηθήσει τη Ματσιντέ και καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Η Ματσιντέ αποφασίζει να της μιλήσει για τον Γιουσούφ και την οικογένειά του, χωρίς να ξέρει ότι η Μελέκ, που αναζητά, στέκεται ακριβώς μπροστά της. Η Κιγιμέτ ακούει πως η Ματσιντέ αναζητά μια γυναίκα και αναρωτιέται ποια είναι. Η συζήτηση της Ματσιντέ και της Μελέκ διακόπτεται από την Ελίφ, πριν προλάβει η Ματσιντέ να κάνει τις αποκαλύψεις της και να λυθεί ανάμεσά τους μια μεγάλη παρεξήγηση.

Ο Σαφάκ αποφασίζει να κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τη Ζουλιντέ και μάλιστα της επιστρέφει το κασκόλ, που του είχε πλέξει. Η Ζουλιντέ νιώθει πιο μόνη από ποτέ, τώρα που ο Σαφάκ φεύγει και ο Εμιρχάν είναι τόσο απόμακρος. Μαγειρεύει το αγαπημένο φαγητό του Εμιρχάν για να τα βρει μαζί του αλλά ο Τουφάν έχει άλλα σχέδια για τον μικρό και με αυτό τον τρόπο θα εκδικηθεί και τη Ζουλιντέ. Όμως ο Τουφάν ενοχλείται από την ευγενική και αθώα συμπεριφορά του Εμιρχάν.

Η ολέθρια παγίδα της Κιγμέτ στη Μελέκ

Ο Λεβέντ βλέπει στις κάμερες ασφαλείας το συμβάν με τη «λιποθυμία» της Ρανά και διαπιστώνει ότι η Χιουμεϊρά τούς είδε αγκαλιά. Καταλαβαίνει τότε για ποιον λόγο του φέρεται με ψυχρότητα. Περνά λοιπόν το βίντεο σε ένα στικάκι, για να της το δείξει και να της εξηγήσει τη συνέβη. Το κλέβει όμως η Ρανά η και το αφήνει κρυφά στο γραφείο της Χουμεϊρά. Έτσι, η Χουμεϊρά θυμώνει ακόμα περισσότερο με τον Λεβέντ…

Ο Κερέμ και η Χουμερά ετοιμάζονται να πάνε στην εταιρία, όταν η μητέρα τους τους λέει να περιμένουν τον… πατέρα τους. Τα δύο αδέλφια σοκάρονται, αφού ο πατέρας τους είναι νεκρός. Η Ματζιντέ προσπαθεί να τα «μπαλώσει», αλλά τα παιδιά της από καιρό υποψιάζονται πως κάτι τρέχει με την υγεία της. Για να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση, η Μελέκ λέει ότι τάχα μπέρδεψε τα χάπια που έπρεπε να της δώσει και αυτό μάλλον της προκάλεσε σύγχυση. Ο Κερέμ Θυμώνει με την απερισκεψία της. Η Χιουμερά αργότερα του λέει ότι πρέπει να πάνε άμεσα τη μητέρα τους στον γιατρό, καθώς τελευταία είναι διαρκώς αφηρημένη…

Η Kιγμέτ ακούει τυχαία την Ελίφ να αποκαλεί τη Μελέκ… μαμά και παραξενεύεται. Όταν καταφέρνει να εντοπίσει το κρυμμένο ημερολόγιο της αδελφής της, διαβάζει τα πάντα για τη γυναίκα του Γιουσούφ και την κόρη της, τις οποίες ψάχνει εναγωνίως η Ματζιντέ, για να τους δώσει μερίδιο της περιουσίας. Η Κιγμέτ συνθέτει το παζλ των γεγονότων και αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για τη Μελέκ και την Ελίφ.

Η Κιγμέτ αποκαλύπτει στον γιο της την ύπαρξη της γυναίκας και του παιδιού της, που θα μπουν «σφήνα» στην κληρονομιά, χωρίς να του ομολογήσει την αληθινή τους ταυτότητα. Τελικά τον πείθει να στήσουν μια παγίδα στους Χακτανίρ. Με τη βοήθεια ενός εμπιστου δικηγόρου, ετοιμάζουν τα έγγραφα μεταβιβασης της έπαυλης στο όνομά τους, τώρα που η Ματζιντε βρίσκεται σε σύγχυση!

Χωρίς όμως να ενημερώσει τον γιο της, η Κιγμετ τροποποιεί τα έγγραφα και βάζει στο συμβολαιο το όνομα της Μελέκ. Όταν επιστρέφουν στο αρχοντικό η Χουμεϊρά και ο Κερέμ, βλέπουν τη μητέρα τους μαζί με έναν δικηγόρο και έναν συμβολαιογράφο να ετοιμάζεται να μεταβιβάσει το πατρικό τους στη Μελέκ! Σοκαρισμένη, η ανυποψίαστη κοπέλα ορκίζεται πως δεν έχει ιδέα, όμως οι δύο άντρες ισχυρίζονται πως… εκείνη τα οργάνωσε όλα.

Ταραγμένοι, ο Κερέμ και η Χουμεϊρά μαθαίνουν την αλήθεια για την υγεία της μητέρας τους, ενώ η σατανική Kιγμέτ κατηγορεί τη Μελέκ ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της Ματζιντέ για να της αρπάξει την περιουσία!

Μάταια η Μελέκ ορκίζεται πως είναι αθώα. Σύντομα εμφανίζεται και ο «γιατρός» που φώναξε η Κιγμέτ για να εξετάσει τη Ματζιντέ. Ο άντρας ισχυρίζεται ότι… γνωρίζει τη Μελέκ και πως εκείνη ήταν αρνητική να μάθουν τα παιδιά της Ματζιντέ ότι έχει Αλτσχάιμερ.

Εξοργισμένος, ο Κερέμ ζητά από τη Μελέκ να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από την έπαυλη. Απαιτεί όμως να μείνει κοντά τους η Ελίφ. Το κοριτσάκι ξεσπάει σε κλάματα. Φωνάζει ότι θέλει να πάει με τη Μελέκ, γιατί είναι η… μαμά , της, κανείς όμως δεν την πιστεύει.

Η Μελέκ παραδέχεται πως είναι η μητέρα της μικρής, ωστόσο ο Κερέμ, θυμωμένος, την προειδοποιεί ότι θα καλέσει την αστυνομία. Σε άθλια κατάσταση, μητέρα και κόρη αποχαιρετούν η μία την άλλη, σε φορτισμένο κλίμα…