Elif: Η Ζουλιντέ μαζί με το γιο της τρέχουν πίσω από τον Σαφάκ για να μην φύγει...

Οι σημερινές 31/12 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Ζουλιντέ μαζί με το γιο της τρέχουν πίσω από τον Σαφάκ για να μην φύγει...

Μπορεί ο Σαφάκ να έμαθε όλη την αλήθεια για την Ζουλιντέ και τον χωρισμό τους, αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν τον έκανε να αλλάξει γνώμη και φεύγει... Θα καταφέρει όμως κάποιος να του αλλάξει γνώμη; Οι εξελίξεις στην Elif, είναι ραγδαίες.

Οι 31/12 εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Η Ασλί, η Μελέκ και η Ελίφ αποφασίζουν να μείνουν για ένα βράδυ στην έπαυλη. Το επόμενο πρωί η Κιγιμέτ βλέπει τον Κερέμ και την Ασλί στην κουζίνα και αμέσως τηλεφωνεί στην Παρλά για να έρθει.

Η Παρλά φτάνει στην έπαυλη και όλη της η προσοχή είναι στραμμένη στην Ασλί και σκέφτεται πως θα την ξεφορτωθεί από τη ζωή της και από τη ζωή του Κερέμ. Όταν η Παρλά φεύγει, η Χουμεϊρά παρατηρεί τον βλέμμα θαυμασμού του Κερέμ προς την Ασλί.

Ο Σαφάκ μαθαίνει πως ο Τουφάν απείλησε τη Ζουλιντέ με τη ζωή του Εμιρχάν αλλά και με τη δική του σωματική ακεραιότητα. Η Ζουλιντέ ζητάει από τον Σαφάκ να σώσει τον γιο της από τον Τουφάν.

Ο Σαφάκ παλεύει με τον Τουφάν, σώζει τον Εμιρχάν και τον επιστρέφει με ασφάλεια στην αγκαλιά της Ζουλιντέ.

Το περιστατικό κάνει τον Εμιρχάν και τη Ζουλιντέ να ελπίζουν πως ο Σαφάκ θα αλλάξει γνώμη και δεν θα φύγει. Ο Σαφάκ δηλώνει πως δεν έχουν αλλάξει τα σχέδια του όμως πλέον είναι διστακτικός και μπερδεμένος…

Αυτά τα νέα θα φέρουν μεγάλη αναστάτωση

11/1/22 Επεισόδιο 1008

Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ μαθαίνουν πως οι υποτροφίες δεν έχουν πληρωθεί, με αποτέλεσμα τα άσχημα νέα να έχουν ανακοινωθεί στις εφημερίδες. Και οι δύο κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να μην μάθει τίποτα η Ματσιντέ και αναστατωθεί. Τα νέα προκαλούν μεγάλη αναστάτωση και στην εταιρία. Ο Κερέμ πιστεύει πως όλο αυτό είναι δουλειά της Ράνα αλλά εκείνη το αρνείται.

Η Ματσιντέ βλέπει τα άσχημα νέα στις εφημερίδες και λιποθυμάει. Η Κιγιμέτ χαίρεται για την κακή κατάσταση της αδελφής της. Η Χουμεϊρά δεν πείθεται από τη στάση της Ράνα και είναι σίγουρη πως εκείνη έδωσε την είδηση στις εφημερίδες…