J2US: Τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Βανδή από το στολισμένο σπίτι της μετά τη διάγνωση με κορωνοϊό

«Πολύ περίεργο είναι αυτό, αλλά προέχει η υγεία»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Βανδή από το στολισμένο σπίτι της μετά τη διάγνωση με κορωνοϊό

Η αποψινή βραδιά θα έχει καταιγιστικές εξελίξεις στο λαμπερό show του ALPHA, «J2US» καθώς οι διαγωνιζόμενοι έχουν προετοιμαστεί για τα καλά. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή δεν βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής καθώς διαγνώστηκε θετική στον ιό.

Έτσι, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με τον Νίκο Κοκλώνη όπου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καλή χρονιά σε όλους. Ζηλεύω πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας στο τελικό.

Βλέπω την Μπακοδήμου στη θέση μου, μετά από καιρό κατάφερε να κάτσει στην καρέκλα μου. Βίκυ και Σταμάτη το νου σας. Πολύ περίεργο είναι αυτό, αλλά προέχει η υγεία. Βάσει νόμου θα μπορούσα σήμερα 5η μέρα να είμαι μαζί σας, αλλά είπαμε να κρατήσουμε τις 10. Θα σας θαυμάσω από εδώ».

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή

Moναδικό ντοκουμέντο: Βίσση - Βανδή τραγουδούν μαζί στο σαλόνι του Νίκου Κοκλώνη

Ένα σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του Νίκου Κοκλώνη. Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας θέλησε να αποχαιρετήσει το 2021, με μια από τις πιο αγαπημένες του στιγμές της χρονιάς που πέρασε.

Ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο με ένα αυθόρμητο μουσικό ντουέτο της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή. Οι δύο κυρίες, μάλιστα, δείχνουν ιδιαίτερα χαλαρές και χαρούμενες, την ώρα που ερμηνεύουν μαζί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή με τον τίτλο, «Στα ‘δωσα όλα».

Δείτε το βίντεο εδώ