Φάρμα 2: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ασυλία στο reality

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ασυλία στο reality

Οι παίκτες της «Φάρμας 2» βρέθηκαν στον αχυρώνα, προκειμένου να διεκδικήσουν την ασυλία. Έτσι, οι διαγωνιζόμενοι αγωνίστηκαν σε ένα ομαδικό αγώνισμα όπου η σημερινή 3/1 νικήτρια ήταν η ομάδα του Μάνου Πανταζή με αποτέλεσμα τα μέλη της ομάδας του Γρηγόρη να εξαιρούνται από το δικαίωμα της ασυλίας.

Από την άλλη, μετά από το αγώνισμα οι παίκτες έπαιξαν ένα quiz γνώσεων με θέμα την «Φάρμα». Έτσι, η παίκτρια η οποία είχε τις περισσότερες απαντήσεις σωστές ήταν η Νίκη Χαντσαρίδου η οποία και κατάφερε να κερδίσει την ασυλία. Βέβαια, και η Αγγελική Ηλιάδη έχει ασυλία καθώς έγινε αρχηγός.

Η νίκη της Νίκης Χαντσαρίδου στην Φάρμα 2

Έδωσαν καυτά φιλιά στο κρεβάτι η Αγγελική Ηλιάδη με τον Γρηγόρη - Καρέ καρέ η σκηνή

Εδώ και μέρες έχει γίνει ξεκάθαρα πως υπάρχει ένα πολύ έντονο φλερτ μεταξύ της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη στην Φάρμα, με την δεύτερη να "λιώνει" για πάρτη του και εκείνον να ξεκαθαρίζει πως θέλει πολύ να βγει ραντεβού μαζί της.

Κάπως έτσι λοιπόν δεν άργησαν να έρθουν κοντά και να γίνουν κανονικό ζευγάρι. Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης λοιπόν όχι απλά αντάλλαξαν μερικά φιλιά αλλά δείχνουν να έχουν ερωτευτεί πραγματικά.

Τα φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη στη Φάρμα

Αγγελική Ηλιάδη Γρηγόρης Φάρμα